KURBANLIK VE ADAKLIK GÜL AHMET AİLE KASABINDAN ALINIR

Herkese ve her kese uygun bir şekilde et , sakatat, adaklık ve kurbanlık satışı yapan Gül Ahmet Aile Kasabı sahibi Ahmet Tekin ve personeli hizmette sınır tanımıyor.

Yaşam Yayın: 18 Haziran 2024 - Salı - Güncelleme: 18.06.2024 17:35:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
277 okunma
Google News

ÖZEL HABER : HÜSEYİN YETİŞ

Herkese ve her keseye uygun bir  şekilde et , sakatat,  adaklık ve kurbanlık  satışı yapan Gül Ahmet Aile Kasabı sahibi Ahmet Tekin ve personeli hizmette sınır  tanımıyor. Gürselpaşa mahallesi Ali Bozdoğan Bulvarı 75050. Sk. No:5  Sevenler Pastanesi  karşısı 01010 Seyhan/Adana adresinde bulunan Gül Ahmet Aile Kasabı usta ekibiyle hijyenik ortamda  İslami usullere uygun şekilde kesim yapıyor.

 “HİZMETTE SINIR TANIMIYORUZ”

Ev ve iş yerlerine servis yaparak  dost ve müşterilerine hizmet verebilmenin mutluluğunu yaşayan Gül Ahmet Aile Kasabı sahibi Ahmet Tekin,  “Gül Ahmet Aile Kasabı  olarak yıllardır    dost ve müşterilerimize hizmet vermekteyiz.Adaklık ve kurbanlıklarımızı satışa sunmadan  önce kendi ellerimizle besliyoruz.  Bu süreçte veterinerler  tarafından bakımı yapılan,  kurbanlık  ve adaklık koyunlarımızı satışa  sunduğumuz zaman  dost ve müşterilerimize en lezzetli , en güzel et satışı sunmayı  amaçlamaktayız.” dedi.

“  HER ZAMAN HER YERE HİZMET SUNMAKTAYIZ”

Adana şehir merkezinde  0537865 9163 no’lu telefonla veya Gürselpaşa mahallesi Ali Bozdoğan Bulvarı 75050. Sk. No:5  Sevenler Pastanesi  karşısındaki adresine gelen  dost ve müşterilerine  en güzel hizmeti sunmaya devam ettiklerini  belirten Ahmet Tekin, “ Burada  her kese  ve her keseye uygun adaklık ve kurbanlık koyun satışı yaparken ; dost ve müşterilerimizin taleplerine göre davranmaktayız.  Bu yıl 12 bin TL’den  25 bin TL arasında satılan  kurbanlıklar  müşterilerimiz   gerek watsap ile görüntülü olarak ;  yada bizzat  gelerek  beğendiği kurbanlığı  bizlere vekalet verdiklerinde   İslami kurallara uygun kesilmektedir. Hatta, kuşbaşı, kıyma , pirzola halinde  talebe göre uzman ekibimiz tarafından  pay edilerek adresine e teslim edilmektedir. Yada  tercih ettikleri kurbanlığı uygun görülen adresine giderek belirlenen kurban kesim noktasında istedikleri  şekilde hizmetimizi sunmaktayız. Gül Ahmet kasabı olarak sade kurban bayramı sürecinde değil ; yılın her günü hizmetlerimizi dost ve  müşterilerimize sunmaktayız.” diye konuştu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.