KOZAY : “GELECEĞE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, Yetiş Haberci Gazetesi ailesini makamında ağırladı.

Yaşam Yayın: 15 Temmuz 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.07.2024 12:32:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
147 okunma
Google News

ÖZEL  HABER :  HÜSEYİN YETİŞ – ŞÜKRÜ AĞBAŞ- TURAN TEKTAŞ

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Çukurova Belediye Başkanı seçilen Emrah Kozay, belediyenin mali imkânlarıyla önlerini görerek çalışma yaptıklarını ve öncelikli olarak aciliyet gerektiren sorunları çözmeyi hedeflediğini ifade etti. Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş, İş insanı  Turan Tektaş ve İstihbarat Müdürü Şükrü Ağbaş’ı makamında  kabul etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sırasında  Çukurova Belediye Başkanı seçilen Emrah Kozay,  yapmayı planladığı   bazı çalışmaları bir yıl içerisinde hayata geçirmeye başlayacaklarını ifade etti. 

 

“BELEDİYEYİ HİZMET EDER NOKTAYA GETİRMENİN GAYRETİ İLE ÇALIŞIYORUZ’

Belediyenin öz kaynaklarını iyi değerlendirip geliri ile gideri arasındaki uçurumu da yaşayan bir belediye başkanı olarak göreve geldiğinde bütün imkânsızlığı yaşayan bir belediye olmalarına karşın işçi çıkarmadığını belirten Başkan Kozay, ‘Kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Bu bana yakışmaz’ dedi. Kozay, belediyenin toplam gelirinin belediye çalışanlarının maaşlarını ödemeye yetmediğine işaret ederek ‘Asla umutsuzluğa kapılmadık. Kaynak temin edip belediyeyi hizmet eder noktaya getirmenin gayreti ile çalışıyoruz’ sözleriyle bütün olumsuzların altından kalkacaklarına değindi.

 

 “ÇUKUROVA HALKINA LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 Belediyede kendisiyle birlikte ilçeye hizmet etme gayretinde olan tüm belediye çalışanlarıyla bir yandan belediyenin borçlarını ödemeye, diğer yandan da kıt imkanlarla hizmet etmeye çalışan Başkan Emrah Kozay, ‘Yerel seçimler öncesinde halkımıza ne vaat etmişsek o vaatleri inşallah yerine getirmeye çalışacağız. Yıl sonuna kadar önümüzü görerek mali tablomuzun bize tanıyacağı imkanlar dahilinde kısa ve uzun vadeli projelerimizi hayata geçireceğiz. Çukurova halkı hizmetin en güzeline layıktır. Biz de onlara layık olmaya çalışıyoruz’ dedi.

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.