KOLTUK İÇİN OKUL MÜDÜR VEKİLİNE İFTİRA ATTILAR

Eğitim Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 20:37:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
771 okunma
Google News

Bir Süre önce Gazetemizde manşete taşıdığımız Adana’nın Sarıçam' ilçesinde bulunan Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi'nde bir skandala daha imza attı. Haberimizin üzerinden yaklaşık üç ay geçmesinin ardından gerçekler gün yüzüne çıktı.

Yapmış olduğumuz haberde Bir veli ve aynı okulda öğretmenlik yapan bir kişinin birinci derecedeki akrabasının gazetemize verdiği asılsız demeçleri nedeniyle başta Adana Kamuoyu olmak üzere Adana Milletvekillerini de yanılttığı ortaya çıktı.

 BİR ÖĞRETMEN YAKINI BİZİ OYUNA GETİRDİ

Yapmış olduğumuz haberde o dönemde Müdür vekili Sürdüren A.A’nın ve ona eşlik eden erkek öğretmen İ.A.'yı karşılarında görünce panikten sağ sola kaçıştığını ileri süren Veliler şimdi çark ederek bu olayda bir öğretmen yakının oyununa geldiğini ileri sürdüler.

 KOLTUK UĞRUNA KAMUOYUNU YANILTTILAR

Gazetemizin edindiği bilgilere göre başka bir Okulda öğretmenlik yapan bir Öğretmenin Yakın derece tanıdığının Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi'okulunda müdür açığının olmasından dolayı Okula Müdür olması konusunda A.A. hakkında karalayıcı haber ve dedikoduların yaymaları için bazı öğrenci ve velilerini kullandığı ortaya çıktı. Gazetemiz ve ajansımızı bu iftiraya alet eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulunarak başta Cumhuriyet Savcılığı olmak üzere Adana Milli Eğitim Müdürlüğü ne’de gerekli şikayetlerimizi yaparak Kamuoyunu yanıltan bu kişilerin cezalandırılması konusunda elimizden gelen her şeyi yapacağımız buradan bilinmesini istiyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.