KAYMAKAM MUSTAFA YAVUZ : DEVLETİMİZİN ŞEFKATİNİ VATANDAŞLARIMIZA HER ZAMAN HİSSETTİRİYORUZ

Yaşam Yayın: 01 Nisan 2022 - Cuma - Güncelleme: 01.04.2022 08:21:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
292 okunma
Google News

 

Seyhan İlçesinin başarılı ve çalışkan Kaymakamı Mustafa Yavuz ve ekibi  çalışmalarına devam ediyor. Seyhan ilçesi  genelinde yaşanan sorunları yerinde tespit ederek, çözüme kavuşması için tüm kurumların koordineli bir şekilde çalışmalarını devam ettiren  Kaymakam Mustafa Yavuz Kaymakamlık bünyesinde oluşturduğu Proje ve Koordinasyon Bürosu tarafından hazırlanıp ve aktif bir şekilde uygulamasına devam edilen “Yerel Dinamiklerin Güçlendirilmesi” projesi kapsamında, ilçemizdeki her mahalle muhtarı yerinde ziyaret edilerek, mahallelere ait tüm sorunlar en yetkili isimden dinleniyor. Bu sorunların çözüme kavuşturulması noktasında, ilgili kurum ve kuruluşların koordineli bir şekilde çalışması sağlanıyor.

“SORUNLARI YERİNDE TESPİT EDEREK ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ”

Seyhan Kaymakamı Mustafa YAVUZ’un öncülüğünde, Kaymakamlık bünyesinde faaliyet gösteren Proje ve Koordinasyon Bürosunca hazırlanan ve Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Kurumsal Kapasitenin Artırılması ve Geliştirilmesi” projesi  ise devam ediyor. Seyhan ilçesinde  hizmet sunan tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yapılmış, vatandaşa daha iyi ve kaliteli hizmet sunumu noktasında kamu çalışanlarının bilgilenmelerinin devam ettiğini  hatırlatan  Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz, Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin YETİŞ ve Fırtına Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gökmen OĞUR’a yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu.  Pandemi sürecinin  normale dönmesi sonrasında vatandaşın sorunlarının  çözümü için daha fazla çalıştıklarını belirten Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz,  devletimizin şefkatini vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üreterek göstermeye devam ettiklerini  söyledi.

“VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDA  VE HİZMETİNDEYİZ”

Ramazan ayına daha az sorunla ve huzurlu bir şekilde girdiklerini  söyledi. Ramazan ayının tüm insanlığa mutluluk  getirmesini  ifade eden Mustafa Yavuz,  Ramazan ayının tüm insanlığa mutluluk  getirmesini  ifade etti.  Kaymakam Mustafa Yavuz,  “.Sorunları çözümü noktası ilgili kurum yetkilileri ile gerekli toplantılar yapılarak birçok karar alındı ve bu kararların uygulanması doğrultusunda ekipler oluşturuldu. Ekiplerimizin yoğun bir gayret içerisinde gerçekleştirdiği saha çalışmaları ile birçok soruna çözümler ürettik. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız.” Dedi.

“GELECEĞE EMİN ADIMLARLA YOL ALIYORUZ”

İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okulun; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkanlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvası olduğuna dikkat çeken Seyhan Kaymakamı Mustafa YAVUZ, “Çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirirsek, onlara ne kadar çok imkân sunarsak ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır. Vatandaşlarımızdan , öğrencilerimiz ve tüm eğitim camiamızdan  pandemi  kurallarına  uymalarını  , gereken hassasiyeti daha fazla önem göstermelerini bekliyoruz. diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.