KARATAŞ BU KEZ CHP DEDİ

Adana’nın Karataş ilçesinde belediye başkanlığını CHP adayı Ali Bedrettin Karataş kazandı.

Siyaset Yayın: 02 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 02.04.2024 10:40:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 59 sn.
375 okunma
Google News

Adana’nın Karataş ilçesinde belediye başkanlığını CHP adayı Ali Bedrettin Karataş kazandı.

Kesin olmayan sonuçlara göre, Ali Bedrettin Karataş 7 bin 663, MHP adayı Necip Topuz 6 bin 576 oy aldı. (Açılan sandık oranı: % 100 )

-Karataş’ın özgeçmişi-

Ali Bedrettin Karataş, 1968 yılında Adana’nın Karataş ilçesinde doğdu. 

İlk, orta ve lise eğitimini  Karataş’ta tamamlayan Ali Bedrettin Karataş, Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdi.

Karataş, 1991’de Karataş Belediyesi Fen işleri Müdürlüğünde çalıştı. Ali Bedrettin Karataş, daha sonra Karataş Belediyesinde inşaat mühendisi, Seyhan Belediyesinde proje kontrol sorumlusu, Mersin Büyükşehir Belediyesinde Yapı Denetim Şube Müdürü, Adana Büyükşehir Belediyesinde Karataş Koordinasyon Şube Müdürü ve ASKİ Karataş Koordinatörü, Adana Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Karataş Şube Müdürü olarak görev yaptı.

Ali Bedrettin Karataş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.