KAMİL ÜCİ ULUSLARARASINDA ALTIN MADALYALARI TOPLADI

4.Uluslararası Gemlik Karate Şampiyonasına 2 bin sporcu katıldı. Kamil Üci Spor Kulübü 4 Altın madalya İki Gümüş dört bronz madalya ve iki kupa kazanarak tarihi bir başarıya imza attı.

Yayın: 19 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 19.08.2023 21:46:58
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
214 okunma
Google News

11-13 AĞUSTOS 2023 tarihinde GEMLİK ATATÜRK Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 4.Uluslararası Gemlik Karate Şampiyonası rekor katılımla dikkat çekti.Düzenlenen Şampiyonaya  Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sert Aslan, Türkiye Karate  Federasyonu Başkanı Dr. Aslan Abit Oğuz,Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Karatesinin Duayen Hocası  Kasım Demir ve Gemlik Belediyesi Spor Kulübü Başkanımız Durmuş Uslu ' nun büyük çabalar sarf etti. 4. GEMLİK ULUSLARARASI KARATE TURNUVASI’na 13 Ülke , 146 Kulüp ve 2 bin Sporcunun katıldı.

3 gün boyunca suren şampiyonada genel klasmanda  Türkiye birinci olurken, Filipinler 2. İran 3.Katar 4 Gorgia 5 Yunanistan 6. Morocco 7. oldu şampiyonanın açılış törenine katılan  Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sert Aslan’ Şampiyonanın organizasyonundaki başarı katılım düzeyinin  yüksek oluşundan duyduğu memnuniyeti  ifade ederek tüm sporculara başarılar diledi.  Açılış Töreninde Bir konuşma yapan Türkiye Karate  federasyonu Başkanı Dr. Aslan Abit Oğuz , birlik ve beraberliğin önemine değinerek,organizasyonun başarılı geçmesi için her türlü katkıyı sunuyoruz gelen yabancı Ülkeleri ve tüm sporcuları selamladı. Dedi.

13 Ülke , 146 Kulüp ve 2 bin Sporcunun katıldığı Şampiyonada genel klasmanda Kamil Üci spor kulübü 4 altın madalya 2 gümüş 4 bronz madalya ile birlikte iki  kupa kazandı.Almanya, Cezayir, Gürcistan, İran, Mısır, Pakistan, Yunanistan, Tanzanya, Fas, Irak, Katar ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gibi ülkelerin yanı sıra Türkiye’nin 41 farklı ilinden toplamda 184 spor kulübünün ve 2bin sporcunun kata - kumite kategorilerinde yarıştı.

“BAŞARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

1-13 AĞUSTOS 2023 tarihinde GEMLİK ATATÜRK Kapalı Spor Salonunda düzenlenen 4.Uluslararası Gemlik Karate Şampiyonasına katılan Kamil Üci Ferdi Kata ve Ferdi kumite dalında iki altın madalya kazandı. Sorularımızı yanıtlayan Türkiye Karate Federasyonu Uluslar arası Hakemi Milli Sporcu Ve Antrenör Kamil Üci, “AHMET EYMEN İRAT, ENES TAŞKAYA , DİLAN  NANÇİN PERVİN ÇAKIR ,MELİSA TÜRK ,URAS GÜNGÖR,ALMİRA DURU YAZICI,  KARDELEN  ÜCİ ,HAVVA NUR KILIÇ,KAMİL ÜCİ,MELİS BİLGE  GÜNGÖR ,REDA   EL MEDRAOUİ,ELAHE MONTAZERAN İle katıldık toplamda 4altınmadalya, 2gümüş, 4 bronz madalya genel kılasman kupası,  ve takım kata dalında kupa ve madalyalar kazandık . Biz Ülkemizi ulusal ve  uluslararasında başarı ile temsil etmek için çok çalışıyoruz. Bu akıttığımız terimiz ve emeğimizin karşılığı olarak sporcularımız kürsülere çıkıyor. Milletimiz adına çok mutluyuz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.