KALPLER ERSU VE OZAN İÇİN ÇARPTI

Kamuran -Firdevs Karaca ve Faruk – Ayşe Yüksekdağ aileleleri Ozan ve Ersu’nun düğün töreninde mutluluklarını sevenleriyle paylaştı.

Yaşam Yayın: 20 Haziran 2024 - Perşembe - Güncelleme: 20.06.2024 17:45:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
336 okunma
Google News

ÖZEL HABER : HÜSEYİN YETİŞ

Adanalı siyasetçi , Eğitim Sen Eski Genel Başkanı , Büyükşehir Belediyesine bağlı Beldetaş Yönetim Kurulu Başkanı  sevilen ve sayılan  Kamuran Karaca’nın  yakışıklı oğlu Ozan; gönlünü kaptırdığı Ersu Yüksekdağ ile görkemli bir düğün sonrasında dünya evine girdi.

 GENÇ ÇİFTLER GÖZ KAMAŞTIRDILAR

Adana’nın Çukurova ilçesine bağlı  DSİ Havuzbaşı Tesislerinde gerçekleşen düğün töreninde Ozan Karaca yakışıklılığı ile Ersu Yüksekdağ ise zerafeti ile göz kamaştırdı.  Uzun süre hafızalarda silinmeyecek güzelliklerin yaşandığı düğün merasiminde   ise muhteşem güzellikler yaşandı. İlk danslarını yapan Ersu ve Ozan Karaca’nın mutlulukları gözlerinden okundu.

 

SEVENLERİ MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

 Düğün törenine eğitim,spor iş ve siyasetçilerin yanı sıra çok sayıda seçkin davetli katıldı. Dillere destan düğünde  Ersu  ve Ozan çiftini  mutlu günlerinde  Karaca ve Yüksekdağ ailesinin sevenlerinin yanı sıra iş ve siyaset dünyasından birçok tanınmış simada Karaca ve Yüksekdağ ailelerini yalnız bırakmadı.

 

NİKAHI BAŞKAN ZEYDAN KARALAR KIYDI

Genç çiftlerin nikahını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar kıydı. Başkan Zeydan Karalar ; evlenme cüzdanını  gelin hanım Ersu’ya takdim ederken  ; yakışıklı damat Ozan Karaca’ya da mutlu huzur dolu gelecek günlerde hayırlı evlatlar yetiştirmeleri temennisinde bulundu.

DAVETLİLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Gelin’nın annesi Ayşe  ve  babası Faruk Yüksekdağ; damat’ın annesi Firdevs  ve babası Kamuran Karaca ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve konuklarına  teşekkür etti. . Gelin ve damadın anne ve babaları ise evlatlarının mürvetini görmenin heyecan ve coşkusunu düğüne katılan seçkin davetliler ile paylaştılar. Genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.