İYİ PARTİ’DEN ADANA İL BAŞKANLIĞINA ANLAMLI ZİYARET

İYİ PARTİ

Siyaset Yayın: 10 Eylül 2024 - Salı - Güncelleme: 10.09.2024 09:57:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
29 okunma
Google News

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş ve İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Sayın Buğra Kavuncu İl Başkanı Sayın Veysel Yıldız' İYİ Parti Adana İl Başkanlığını  ziyaret ederek   birlikte  semt Pazarında Esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinlediler.

Milletvekili  Ayyüce Türkeş ve Kavuncu Soyadını taşıyan TBMM Grup başkan Vekili Sayın Buğra Kavuncu, Kavun tezgahının başına geçerek kavun alan vatandaşlarla sohbet ettiler.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Sayın Veysel Yıldız, ise ziyaret sonrası açıklamalarda bulundu. Veysel Yıldız, “Mersin Milletvekili  Burhanettin KOCAMAZ'ın babası merhum Mustafa KOCAMAZ’ın   cenaze törenine  katıldıktan sonra sonra  Adana İl Başkanlığımıza ziyarete gelen  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Sayın Ayyüce Türkeş ve İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Sayın Buğra Kavuncu’ya sürpriz ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.Milletvekillerimizi  Adana’nın sarı sıcağında yoğun bir katılım sağlayarak İl Başkanlığımızda karşılayan İl Başkan Yardımcılarımıza, İl Yöneticilerimize, İlçe Başkanlarımıza,  İlçe yöneticilerimize ve tüm Parti Üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.” Dedi.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.