İYİ PARTİ ADANA’DA 5. YIL DÖNÜMÜ COŞKUSU

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları , Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili .yıl dönümü kutlamaları kapsamında Atatürk parkında çelenk sunma programını gerçekleştirerek Adana İl Başkanlığında yıl dönümü pastasını kesti.

Siyaset Yayın: 26 Ekim 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 26.10.2022 08:04:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
228 okunma
Google News

İYİ  Parti Adana İl Başkanlığında 5.kuruluş yıl dönümü    heyecanı  yaşandı. İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları , Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili Atatürk parkında çelenk sunma programını gerçekleştirdi. Daha sonra Adana İl Başkanlığında 5.yıl dönümü kutlamaları kapsamında  pasta kesildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından partinin çelengi İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve partililer tarafından anıta sunuldu. Tören sırasında bir konuşma yapan Göktürk Boyvadaoğlu, “partimizin kuruluşunun 5. Yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı ve göstermiş olduğu bu yolda Ona olan saygı ve hürmetimizi sunmak için burada toplandık” diyerek İYİ Parti’nin birtakım engelleri, sorunları aşa aşa bugünlere geldiğini ve ülkenin aydınlık geleceği için halkın umudu olduğunu söyledi.

“İYİLİK HAREKETİ TÜRKİYE’Yİ İYİLEŞTİRECEK”

Halkın yaşadığı ekonomik zorlukların ve sosyal olayların tamamını demokratik yöntemlerle çözüme kavuşturacaklarını dile getiren Göktürk Boyvadaoğlu, İYİ’ler hareketinin Türkiye’yi iyileştireceğini vurguladı.Göktürk Boyvadaoğlu , “Bugün, İYİ Partimiz 5 yaşında. Kutlu olsun. Rabbim daha nice yaşlara eriştirsin inşallah. İyilik hareketimizi, 5 yıl önce, 25 Ekim’de, nice zorluklara, göğüs gererek kurduk. Yolumuza engeller çıkardılar, aştık. Duvarlar ördüler, yıkıp geçtik. “Yapamazsınız, 2 güne dağılırsınız” dediler, ama bizler inandık. Bu aziz millet, bizleri sevdi, bağrına bastı, ‘Burada bir ışık var’ dedi. Burada, yanlış giden bir şeylere, ‘dur’ diyenler var. Ve büyük bir heyecanla görüyoruz ki; memleketin dört bir yanında, millet bizi çağırıyor! Biz de, milletimizin bu kutlu çağrısına, daha çok çalışarak karşılık vereceğiz. Onları, asla mahcup etmeyeceğiz. Türkiye’yi, iyilikle düze çıkartacağız. Bu bizim, milletimize olan, vefa borcumuzdur. Bu bizim, milletimize olan, şeref sözümüzdür” ifadesini kullandı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.