İŞ İNSANI SERGEN CAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

İş İnsanı Sergen Can, kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Yaşam Yayın: 15 Haziran 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 15.06.2024 13:59:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
293 okunma
Google News

İş insanı Sergen Can, kurban Bayramı dolayısıyla dolayısıyla mesaj yayımladı. Vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutlayan  Sergen Can, bayramın tüm dünyaya ve İslam alemine barış ve huzur getirmesini diledi.

Bayramların birlik, beraberlik ve dostlukların pekiştiği, dargınlıkların ortadan kaldırıldığı, yardımlaşmanın en üst seviyeye ulaştığı özel günler olduğuna işaret eden İş insanı Sergen Can; "Millet olarak, hep birlikte, Kurban Bayramı'nı yaşayacak olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Kardeşçe duyguların arttığı, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin en iyi şekilde sergilendiği bu özel günleri fırsat bilerek, Kurban Bayramı'nın coşkusunu en iyi şekilde yaşamalıyız" dedi.

Katil Siyonist İsrail’in Filistin halkına uyguladığı insanlık dışı saldırılar olmak üzere, dünyanın farklı bölgelerinde devam eden savaşların, kan ve gözyaşlarının son bulmasını da dileyen  Sergen Can; "Tüm dünyanın gözü önünde Gazze’de büyük bir insanlık dramı yaşanıyor. Her gün onlarca bebek, onlarca çocuk, onlarca masum insan katlediliyor. Kurban Bayramı'nın, dünyanın her yerindeki savaşların son bulmasına, İslam aleminde ve tüm dünyada barış ve kardeşliğin hakim olmasına vesile olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.