İŞ ADAMI ARSLAN, BU DEFA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Yayın: 22 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2020 06:02:14
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
190 okunma
Google News

Adana’da Girişimci Genç  iş adamı Mustafa Arslan, korona virüs başlangıcında olduğu gibi, Ramazan ayında da yaklaşık 250 aileye yardım kolisi dağıtımında bulundu.

 

Yeni tip korona virüsle (Covid19) mücadele çerçevesinde daha önce Adana Geneline yaklaşık 1 milyon  ücretsiz Maske dağıtan Hayırsever iş adamı Mustafa Arslan, bu defa yardım Kolisinin yanı sıra  yaklaşık 250 ihtiyaç sahiplerine Sebze ve kuru bakliyat dağıttı.

 Gıda kolisinin içerisinde Kahvaltılık, Şeker, Nohut, mercimek, pirinç, bulgur, ay çiçek yağı, Tuz, makarna gibi temel ihtiyaçların yanı sıra Domates Patlıcan, Patates, Liman, Marol, Maydanoz, Havunç, ıspanak gibi yiyeceklerin  yer aldığı, ramazan paketleri ihtiyaç sahibi 250 ailenin yüzlerini güldürdü.

 

Yaptığı yardımlarla gönüllere giren Mustafa Arslan, yaptığı açıklamada, normalde yaptığı yardımları gizli tuttuğunu belirterek ancak bu Ramazan ayında diğer maddi durumu iyi olan iş adamların  da yardım yapması gerektiğini hatırlatarak, “Para kazanıyorsan yardım yapmak için bu insanlarında elini taşın altına koyması gerek. Bizim iş adamı olarak İnsanlarımıza bir sorumluluğumuz var .

 Bundan önce yeni tip korona virüsle (Covid19) mücadele çerçevesinde Adana Geneline yaklaşık 300 bin adet ücretsiz Maske dağıttık, Ben bir Adanalı olarak, İnsanlarıma her zaman yardım etmeye hazırım

 İnsan olarak bazı şeylere dikkat etmemiz lazım, Yetişemediğimiz ailelerden de Haklarını helal etmelerini istiyorum. İnşallah ileriki günlerde de bu yardımlarımız devam edecektir diye konuştu.

GENÇ GİRİŞİMCİ İŞ ADAMI MUSTAFA ARSLAN SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

Ücretsiz maske dağıtarak Türkiye’de gündem olan Girişimci iş adamı Mustafa Arslan, ihtaç sahiplerine gıda yardımından sonra bu defa da Sokak Hayvanlarına et ve gıda takviyesinde bulundu

 İş adamı Mustafa Arslan, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde sokak hayvanlarının aç kalmaması için aldığı mama ve yemekleri  sokakta gezen sessiz dostlara kendi elleriyle dağıttı. 

özellikle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde sessiz dostların aç kalmaması için böyle bir çalışma yaptıklarını belirten Arslan, imkanı olan herkesin bu tür uygulamalar yaparak o canlara bir kap su ve yemek vermesini istedi. 

"Her canlı kutsaldır"

Yaratılan her canlıyı Yaradan'ın kutsal bir emaneti görerek sahip çıkmaya çalıştıklarını ve bundan sonra da imkanları ölçüsünde bu tür projeleri geliştirerek devam ettireceklerini belirten Arslan, "Her canlı bizim için kutsaldır. Hiçbirisinin aç ve susuz kalmasına gönlümüz razı olmaz. Özellikle sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bu dönemde işletmelerin de kapalı olması sebebiyle sokak dostlarımız yiyecek bulabilme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyorlar. Onların aç kalmaması içinsokak sokak gezerek onların olduğu bölgelerde yiyecek dağıttık. Bu çalışmalarımızı önümüzdeki günlerde arttırarak devam ettireceğiz. Onlar da bir can ve bize ihtiyaç duyuyorlar. İmkanı olan herkesi bu dostlarımızın gezdiği alanlara bir kap mama ve bir kap su bırakmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.