İLÇELERDE YAPILAN ÇALIŞMALAR VALİ DEMİRTAŞ’IN BAŞKANLIĞINDA DEĞERLENDİRİLDİ

Yayın: 08 Haziran 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 08.06.2020 00:49:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
157 okunma
Google News

Valilik toplantı salonunda

Vali Demirtaş’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; pandemi sürecinde il genelinde yapılan çalışmaların yanı sıra normalleşme planı kapsamında belirlenen hususlar, Haziran ayında gerçekleştirilecek merkezi sınavlarla ilgili yapılacak çalışmalar, işletmelerde yapılan denetim faaliyetleriyle ilçelerde yapılan güvenlik çalışmaları değerlendirildi.

Vali Demirtaş, ilçelerde verilen sağlık hizmetleri, güvenlik ve denetim faaliyetleri ile kamu hizmetlerinin ayrıntılı bir şekilde ele alınmasının ardından yaptığı açıklamada; salgın sürecinde il genelindeki tüm kurum ve kuruluşların çalışmalarını koordineli bir şekilde yürüttüklerini dile getirerek bu titiz çalışmanın ardından elde edilen kazanımların daha da arttırılması için faaliyetlerini aynı kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti. “Pandemi sürecinde yürütülen çalışmaların yanı sıra vatandaşlarımızın kamu hizmetlerinden daha iyi şartlarda yararlanmaları ve kamu hizmetlerinin aksamaması için çalışmalarımızı mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürdük. Bu ay gerçekleştirilecek sınavlarda da aynı titizliği gösterecek ve sınavlarımızı koordineli bir şekilde gerçekleştireceğiz. İlimiz genelinde yeniden hizmete açılan tüm işletmelerde gerekli tedbirlerin alınması hususunda dikkatli olacak ve denetimlerimizi sık sık yapacağız.” diyen Vali Demirtaş, çalışmalarda emeği geçen herkese özverilerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantı, ilçelerdeki genel durumun ayrıntılı şekilde ele alınmasının ardından yapılan değerlendirmelerle sürdü.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.