İlçe Milli Eğitim Müdürüne AK Parti Soruşturması

Adana'da Ak Parti toplantısının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün SMS ile İş Kur çalışanlarını çağırması ve Ak PArti toplantısına katılması iddialarına soruşturma açıldı. Türk Eğitim Sen'in Valiliğe yaptığı şikayet neticesinde açılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Eğitim Yayın: 24 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 24.11.2020 10:30:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
874 okunma
Google News

Adana'da Ak Parti toplantısının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün SMS ile İş Kur çalışanlarını çağırması iddialarına soruşturma açıldı. Türk Eğitim Sen'in Valiliğe yaptığı şikayet neticesinde açılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Daha önce yaptığımız haberde 19.12.2015 tarihinde saat 13.30 da Adana merkez Sarıçam Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı AKP sarıçam 39. Danışma meclisi toplantısı yapıldığı ve bu doğrultuda okulun içi ve dışının AK Parti flamaları ile donatıldığını, toplantının Siyasi Parti toplantısı olmasına karşın Sarıçam ilçe milli eğitim müdürü Seyhan çelik'in de toplantıya bizzat katıldığı, toplantıya katılım sağlanması amacı ile İş Kur personelinin katılımı için ilçe müdürlüğü adına SMS gönderdiğini ve konuyu Türk Eğitim Sen'in Valiliğe taşıyarak şikayette bulunduğunu bildirmiştik. İlçe MEM tarafından gönderildiği iddia edilen SMS Şöyle idi; Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın: Fatma Güldemet SARI 19.12.2015 tarihinde saat 13.30 da Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonuna geleceğinden, Tüm İş-kur personellerinin hazır bulunması gerekmektedir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşte bu mesajın ve okulun AKP bayrakları ile süslenmesi, İlçe Milli eğitim Müdürünün mesajı ve parti toplantısına katılmasına soruşturma açıldı. Türk Eğitim Sen 2 no'lu şube olayın takipçisi olduğunu bildirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.