Hoş geldiniz Sensei Şinasi Ersuz

Yayın: 09 Nisan 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 09.04.2022 13:18:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
745 okunma
Google News

Başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren , uzun yıllar karate sporuna sporcu ve antrenör olarak hizmet veren Türkiye Karate Federasyonu Organizasyon Kurulu Başkanı  Şinasi Ersuz,  Yetiş Haberci Gazetesi Spor Müdürlüğü görevine atandı.  Şinasi Ersuz'un   Yetiş Haberci Gazetesi  Spor Müdürlüğü görevine atanması ise karate camiasında sevinçle karşılandı. Yetiş Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş  ile   İstanbul Avcılar’da bulunan Tunçel Karate Spor Kulübü’nde  Sensei Cevat Tuncel yönetiminde  bir dönem  karate çalışmalarında  bulunan çalışkan ve başarılı   karate antrenörü Şinasi Ersuz hocamıza  gazetemiz ailesine katılımından dolayı hoş geldin diyor , çalışmalarında  başarılar diliyoruz.

ŞİNASİ ERSUZ  KİMDİR ?

1969 Erzurum doğumlu. Uzun yılar karate sporu yaptı. Karate branşında   sporcu, antrenör  ve hakemlik görevlerini yıllarca başarıyla gerçekleştirdi. Karate branşını yaşam kaynağı olarak gören İş hayatına  İstanbul Büyükşehir belediyesinde antrenör olarak başlayan 25 yıl Protokol ve  organizasyon birimlerinde idarecilik yapan ve emekli  olan  Şinasi Ersuz , “  benim yaşam kaynağım karate “  diyerek yeniden Karate ailesine geri döndü. Karate Federasyonu Başkanı Av. Dr. Aslan Abit Uğuz’un  başkanlığında Organizasyon Kurulu Başkanlığı görevine atandı. Şinasi Ersuz  Evli ve Bir kız evladı  babası

 

  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.