HBB’DEN OKUL YOLLARINA SATHİ KAPLAMA

HBB, SATHİ,

Yayın: 19 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2024 14:49:00
Editör - HAYRETTİN YENİÇERİ
Okuma Süresi: 2 dk.
46 okunma
Google News

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Başkan Mehmet Öntürk’ün yıl sonuna kadar 1400 kilometre asfalt hedefi doğrultusunda yol genişletme, düzenleme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

 

HBB Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı il genelinde vatandaşlara daha güvenli ve konforlu ulaşım imkânı sağlamak hedefiyle yol çalışmalarına hız verdi.

 

Ekiplerin, Antakya İlçesi Saraycık Mahallesi’nde bulunan Hatay Fen Lisesi ve okulların yoğun olduğu 5 kilometrelik güzergâhta yaklaşan kış ayları öncesi öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştirdiği sathi kaplama çalışmalarında sona gelindi.

 

Ayrıca Antakya ilçesi Alaattin Mahallesi’nde asrın felaketinde zarar gören 5 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışması da tamamlanarak ulaşıma açıldı.

 

Saraycık Mahalle Muhtarı Yakup Yılmaz ve Alaattin Mahallesi Muhtarı Galip Şerifoğlu yapılan çalışmaların mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandığını belirterek göreve geldiği günden bu yana yol konusunda seferberlik başlatan HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e teşekkür etti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.