HBB, PERSONELİNİ EĞİTİMLERLE DONATIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kurumsal kimliğini güçlendirmek ve çalışanlarının iletişim becerilerini artırmak amacıyla personeline yönelik eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

Yayın: 19 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2024 22:09:00
Editör - HAYRETTİN YENİÇERİ
Okuma Süresi: 2 dk.
4 okunma
Google News

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kurumsal kimliğini güçlendirmek ve çalışanlarının iletişim becerilerini artırmak amacıyla personeline yönelik eğitimler düzenlemeye devam ediyor.

 

HBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitimler, 18-19 Eylül 2024 tarihlerinde HBB Kisecik Yerleşkesi F Kapı Horti Kültür Salonu'nda gerçekleştirildi.

 

İki gün süren etkinliklerde katılımcılara “Etkili İletişim ve Öfke Kontrolü, El Dedektörü, X-ray Cihazı, Kapı Dedektörü ile İnzibat Aletlerinin Doğru ve Verimli Kullanımı, Yangınlara Müdahale ve İlk Yardım” konularında eğitimler verildi.

 

Acil durumlarda etkili müdahale yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan eğitimler, alanında uzman kişiler tarafından kritik bilgiler sunuldu.

 

Yoğun katılım gösteren Büyükşehir personeli, iki gün boyunca teorik ve pratik bilgilerle donatılarak edindikleri bilgileri gerçek yaşam senaryolarında uygulama fırsatı buldu.

 

Eğitim programında konuşma yapan HBB Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Kandemir, “Her birimiz memleketimiz ve milletimizin hayrı için çalışıyoruz. Görev dağılımı gereği bize verilen işleri yapıyoruz. Halkımıza hizmet sunma gayretinde oluyoruz. Eğitim, tamda bu noktada çok kıymetli bir etken olarak ortaya çıkmaktadır. Aldığımız eğitimler, yaptığımız işleri nitelikli hale getirmektedir.” dedi.

 

HBB yetkilileri, eğitimlerin 25-26 Eylül tarihlerinde Arsuz EXPO Konferans Salonu'nda devam edeceğini belirtti.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.