HANIMEFENDİ BEYHAN DEMİRTAŞ ‘İLHAM VEREN KADINLAR’ KONFERANSINA KATILDI

Eğitim Yayın: 21 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 21.02.2020 02:04:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
180 okunma
Google News

Vali Mahmut Demirtaş’ın Eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş, TÜGVA Adana Kadın ve Aile Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ‘İlham Veren Kadınlar’ konulu konferansa katıldı.

Alanında başarılı ve uzman kadınların deneyimlerini ve bu süreçte yaşadıkları zorluklarla nasıl mücadele ettiklerini katılımcılarla paylaştıkları konferans, büyük bir ilgiyle dinlendi.

Kadınların bu başarı öykülerinden yola çıkarak özgüven ve vizyon kazanmalarına katkı sunmayı amaçlayan etkinlikte bir değerlendirmede bulunan Hanımefendi Beyhan Demirtaş, kadınların arzu edilen konumlara ulaşması için devletimizce son dönemlerde önemli çalışmalara imza atıldığını belirterek buna mütekabil kadınların da bu yönde biraz daha cesur olmaları gerektiğini vurguladı.

Konferansta aktarılan öz yaşam öykülerini kadınlarımızı cesaretlendirmesi açısından çok anlamlı bulduğunu aktaran Hanımefendi Beyhan Demirtaş, kadınların toplumsal refaha değer katmasının yolunun, kadına yönelik istihdamın artırılarak girişimci kadınların önünü açmaktan geçtiğini dile getirdi.

Konferans, alanında uzman kadınların deneyimlerini katılımcılara aktarmasının ardından son buldu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.