“YANSIN SURİYE, YIKILSIN İDLİB, KAHROLSUN ESAD”

Gündem Yayın: 02 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.03.2020 09:08:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
317 okunma
Google News

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş FİLİK 33 askerimizin şehit olduğu 32 askerimizin yaralandığı İdlib deki hain saldırı ile ilgili yaptığı basın açıklamasında  Dün akşam saatlerinde İdlib’te bulunan Mehmetçiklerimize ait gözlem noktasına gayri meşru rejim güçleri tarafından düzenlenen hava saldırısında 33 askerimizin şehit olduğu 32 askerimizin yaralandığı haberi ile yasa büründük. Hain saldırı sonucu şaadet şerbetini içen Mehmetçiklerimize Allahtan Rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağolsun

         Gün bir olma, birik olma günüdür. Gün; gayri meşru rejimin tepesine yıldırım gibi inme günüdür. Gün; Devletimizin ve şanlı ordumuzun yanında dimdik durma günüdür. Sözün  bittiği noktadayız. Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ’nin dediği gibi bu saatten sonra “Yansın Suriye, Yıkılsın İdlib, Kahrolsun Esad. Ülkemizin ve sınırımızın güvenliği için sınır ötesinde görev yapan tüm Mehmetçiklerimizin Allah yardımcısı olsun. Bu süreçte Devletimizin emrinde olduğumuzu açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum. Allah ordumuzu muzaffer eylesin.” Dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.