“VERİLECEK HER GÖREVE TALİBİZ”

Reis Ocakları Adana İl Başkanı Orhan Can rejim uçakları tarafından sınır ötesi görev yapan birliklerimize yapılan saldırıda 33 vatan evladımızın şehit olması ve sayısız vatan evladımızın yaralanması dolayısıyla basın açıklamasında bulundu.

Gündem Yayın: 29 Şubat 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 29.02.2020 10:39:06
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1378 okunma
Google News

 

Reis Ocakları Adana İl Başkanı Orhan Can rejim uçakları tarafından sınır ötesi görev yapan birliklerimize yapılan saldırıda 33 vatan evladımızın  şehit olması  ve sayısız vatan evladımızın yaralanması dolayısıyla basın açıklamasında bulundu.  Önceki gün akşam saatlerin de rejim uçakları tarafından sınır ötesi görev yapan birliklerimize yapılan saldırıda 33 vatan evladımız şehit olmuş ve sayısız vatan evladımız yaralandığı bilgisini üzüntüyle öğrendiklerine dikkat çeken Başkan Orhan Can, şehitlerimize allahtan rahmet aziz türk milletine ve ailelerine baş sağlığı yaralı vatan evlatlarımıza yüce yaradandan sifa diledi.

“20 BİN ÜYEMİZLE GÖNÜLLÜ OLARAK VERİLECEK HER VAZİFEYİ İFA ETMEYE HAZIRIZ.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Başkan Orhan Can, “Sayın cumhurbaşkanımıza ricamızdır. Bizler vatan evlatları üzerimize düşeni yapmaya gerek sınırda gerekse sınır ötesinde silah altına girmeye ve vatan topraklarını korumaya daima hazırız. vatan evlatları olarak sabrımız tükenmiştir. Reis ocakları olarak emir dahi beklemeden sınırda görev almaya talibiz. Yapılan alçak saldırının misliyle karşılığının verileceğine inancımız tamdır. Reis ocakları olarak 20 bin üyemizle gönüllü olarak verilecek her vazifeyi ifa etmeye hazırız. Aziz türk milleti gün birlik günü gün dayanışma günüdür. Her vatan evladı savaşmaya hazır askerdir. Görünen odur ki Türk’ün ; Türk’ten başka dostu yoktur. inancımız tamdır ki binlerce vatan evladı silah altına girmek ve vatan topraklarını korumak için canını ve kanını feda etmeye hazırdır. Yapılan bu alçak saldırıdan sonra verilmesi gereken cevap bellidir. Ordumuz topyekün sınırı geçmeli şam da esad katiline gereken dersi vermelidir. Cansa can kansa kan bu saldırı ve vatan toprağına canını feda eden şehitlerimiz bardağı taşıran son damladır sabrımız tükenmiştir.” Dedi.

      “HER DAMLA KANI DÖKMEYE HAZIRIZ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Başkan Orhan Can, “sayın cumhurbaşkanımıza çağrımızdır sukünet bitmiş bu alçak saldırının karşılığının verilmesinin ve şehitlerimizin kanının her damlasının hesabının sorulması vakti gelmiştir. Daha fazla beklemenin hiç bir manası yoktur. Bizler reis ocakları olarak tüm temsilciliklerimizle  Türkiye Cumhuriyeti devleti için akıtılacak her damla kanı dökmeye hazırız.    Reis ocakları olarak şehitlerimize allahtan rahmet aziz türk milletine ve ailelerine başsağlığı yaralı askerlerimize yüce rabbimden şifa diliyoruz.” Diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.