VALİ DEMİRTAŞ, ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ SELMAN CANKARA’NIN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 02 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.03.2020 09:47:04
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
386 okunma
Google News

Vali Mahmut Demirtaş, eşi Hanımefendi Beyhan Demirtaş ile birlikte, dün son yolculuğuna uğurlanan Şehit Piyade Uzman Çavuş Selman Cankara’nın Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesinde ikamet eden ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

 

Şehidin ailesi ile görüşerek acılarına ortak olan Vali Demirtaş, şehidin annesi Döndü Özgüner, eşi Semra Cankara ve babası Adil Cankara’ya bir kez daha başsağlığı ve sabır temennilerini ileterek, “Bize şehitlerimizden yegâne hatıra olan kıymetli ailelerinin iyi ve kötü günlerinde daima yanlarında olacağız ve milletçe desteğimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz.” diye konuştu.

 

Vali Mahmut Demirtaş'ın taziye ziyareti, aziz şehitlerin ruhlarına Kur-an'ı Kerim'den sureler okunması ve dualar edilmesiyle son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.