TUTSOY : “DUALARIMIZ VE KALBİMİZ FİLİSTİN’Lİ KARDEŞLERİMİZLE BERABERDİR”

İsrail'in Filistin Gazze'de tüm dünyanın gözü önünde gerçekleştirdiği saldırı ve katliamlara Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanlığı tepki gösterdi.

Yaşam Yayın: 21 Ekim 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 21.10.2023 12:25:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
171 okunma
Google News

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, İsrail'in Filistin Gazze'de tüm dünyanın gözü önünde gerçekleştirdiği saldırı ve katliamlara tepki gösterdi. Gazze'de tüm dünyanın gözü önünde mazlum insanların , savunmasız çocukların ,  yaşlılar ve  kadınların  hatta hastanelerin  bile acımasız saldırıların açık hedefi olduğuna dikkat çeken Cem Tutsoy, “"İslam coğrafyasındaki bu zulüm, zalimi sevindirmekte ve cesaretlendirmektedir. Zalimin karşısında yıkılmayacak ve ayakta duracak olan Türk- İslam Birliği için Ülkücü Türk gençliği, yürüdüğü hak yolda devam edecek, birliğimiz için çaba gösterecektir. Sadece zalimin zulmünü lanetlemek ve kınamak hiçbir zaman çözüm olmayacağı gibi ötesine geçip mücadelemize her bölgede devam etmeliyiz. Yüce Allah Zalimleri, çocuk, yaşlı demeden katledenleri Kahhar sıfatıyla kahreylesin. Yüceler Yücesi Rabbim mazlumlara, zorda kalmışlara, muhtaçlara yardım eylesin. Yüce Allah mazlumun yar ve yardımcısı olsun.” diye konuştu.

“BÖLGEDE İKİ DEVLETLİ YAPI ACİLEN VE ULUSLARARASI TOPLUMUN DESTEĞİYLE HAYATA GEÇMELİDİR”

İsrail-Filistin arasındaki ağırlaşmış sorunun yegâne çözümünün, bölgede iki devletli bir yapının acilen ve uluslararası toplumun desteğiyle hayata geçmesi olarak belirten Cem Tutsoy,  “1967 sınırları dâhilinde başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız ve egemen bir Filistin devleti mutlak surette tezahür ve tecelli etmek durumundadır. Akan kanın durması, adaletin ihyası ancak bu sayede mümkündür. İsrail’in bu vahşetine bir an önce dur denilmelidir. Duamız, aklımız, kalbimiz Filistinli kardeşlerimizle beraberdir.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.