KAYMAKAMLAR TOPLANTISI VALİ DEMİRTAŞ’IN BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem Yayın: 27 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 27.02.2020 07:00:35
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
260 okunma
Google News

Adana’nın ilçelerinin genel durumu Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

Makam toplantı salonunda gerçekleştirilen ve vali yardımcıları, kaymakamlar ile ilgili kamu kurumlarının temsilcilerinin katıldığı toplantıda; ilçelerde gerçekleştirilen eğitim ve sağlık hizmetleri ile güvenlik faaliyetlerini kapsayan tüm kamu hizmetleri ayrıntılı bir şekilde ele alındı.

İl genelinde yapılan faaliyetler hakkında aldığı bilgiler doğrultusunda bir değerlendirmede bulunan Vali Demirtaş; “Bizler vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak için çalışmakla

yükümlüyüz. Gerçekleştirdiğimiz her işi devletimiz ve milletimizin adına gerçekleştiriyoruz. Bu sebeple işimizi gerekli hassasiyeti ve gayreti göstererek yapmalıyız. İlimizin daha da gelişmesi ve vatandaşlarımızın dile getirdikleri taleplerin yerine getirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla gerçekleştirmesi son derece mühim.’’ dedi.

Toplantı, ilçelerdeki genel durumun ayrıntılı şekilde ele alınmasının ardından yapılan değerlendirmelerle sürdü.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.