“Çukobirlik’in Arsızı, Seyhan Belediyesi’nin Hırsızı!”

Gündem Yayın: 28 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 28.06.2021 04:42:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
605 okunma
Google News

Adana Büyükşehir Belediyesi geçmiş dönem başkanı MHP’li Hüseyin Sözlü, CHP’li Başkan Zeydan Karalar yönelik çok ağır sözler sarf etti..

Karalar’ın ‘işten kovdum’ dediği 5 bin kişiye yönelik Sözlü ilk kez konuştu. Geçmiş dönem Başkanı isim vermeden;“Çukobirlik’in arsızı, Seyhan Belediyesi’nin hırsızı.         Büyükşehir'in bahtsız evladı Emrah. Her gün çalışan emekçilere hırsız, hain diyerek suçunu başkalarına atabilirsin.Sayılı gün çabuk geçer,      hazır miras çabuk biter.” paylaşımında bulundu.

MHP'li Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay da "Hainlik, sataşma, bencillik, küfür ve işbilmezliği şiar edinmiş Adana Büyükşehir Belediyesi, her bürokratı kendi başına buyruk. Herkes ayrı bir Başkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar. Ekmeğinden ettiğiniz çalışanı çalışmıyor, hain ilan edeceksiniz. Yanınızda çalıştırıp hainlik yapanları bir belediye başkanına cüret gösterip hakaret edenleri Yönetim Kurulu Başkanı olarak makamda tutacaksınız. Bundan sonra hiçbir şey yanıtsız kalmayacak" dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.