CEYHAN BELEDİYESİ’NİN BÜTÜN BİRİMLERİ BAŞÖREN’E ÇIKARMA YAPTI

Gündem Yayın: 04 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 04.02.2020 03:50:34
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
534 okunma
Google News

Ceyhan Belediyesi ve Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri tek seferde bütün mahalleye hizmet fikri ile başlattığı hizmet seferberliği için bu kez Başören Mahallesi ile devam etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın mahallelerin acil çözüm gerektiren yol ve kanalizasyon sorunlarını çözerken temizlik bilinci oluşturmak ve vatandaşın sağlık kontrollerini yapmak için 250 personel ve 72 araç ile Başören’e çıkarma yaptı.

Ceyhan Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte yaptığı çalışmayla bir günde tüm Başören tertemiz hale getirildi, yollarına yama yapıldı. Bütün yaşlıların evlerinin temizlendiği, kişisel bakımları ve sağlık kontrollerinin yapıldığı, gider borularının temizlendiği ve temizlik sonunda bütün mahallenin anti bakteriyel dezenfektanlarla arındırıldığı aktarıldı. 

 Diğer mahallelerde de devam edeceği bildirilen sağlık taraması ve detaylı temizlik çalışmasına Ceyhan Belediyesi‘nin tüm hizmet birimleri ile Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekiplerinin katıldığı bildirildi.

 

“Hizmet Seferberliği 250 Personel ve 72 Araç İle Her Mahallede Devam Edecek”

 

Temizlik ve sağlık çıkartmasının diğer mahallelerde de devam edeceğini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar; “Tüm ekiplerimiz ile birlikte Sarımazı, Esentepe, Kurtkulağı,Kurtpınarı, Mercimek ve bu kez  de Başören mahallemizde  gerçekleştirdiğimiz  hizmet seferberliğinde  250 personel ve 72 araç ile belediyemizin işlerini de aksatmamak için personelimizin tatilinden fedakârlık yaparak Ceyhan’a hizmet veriyoruz. 7 gün 24 saat Ceyhan için çalışıyoruz. Başören mahallemizin her köşesi baştan sona temizlendi ve yıkandı. Yollar asfaltlanana kadar acil çözüm gerektiren yerlere yama çalışması yapıldı.  Bütün yaşlıların evleri temizlendi, kişisel bakımları yapıldı. Sağlık ekiplerimiz tüm vatandaşlarımıza tansiyon ve şeker ölçümü yaptılar.  Kanalizyon giderleri de temizlendikten sonra tüm mahalle antibakteriyel dezenfektanlarla ilaçlandı. Bu proje kapsamında çalışmalar farklı bir mahallede tekrarlanacak. Ceyhan’ı, yaşadığımız şehri pırıl pırıl yapmak için, hastalarımızı yaşlılarımızı yalnız bırakmamak için çalışıyoruz, aynı zamanda farkındalık da yaratmaya çalışıyoruz. Aynı hassasiyeti vatandaşlarımızdan da bekliyoruz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.