CEYHAN BELEDİYE MECLİSİ ŞUBAT AYI TOPLANTISINI YAPTI

Gündem Yayın: 07 Şubat 2020 - Cuma - Güncelleme: 07.02.2020 09:25:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
324 okunma
Google News

Ceyhan Belediye Meclisi, 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereği 2020 yılı Şubat ayı olağan toplantısının 1. oturumunu Belediye Başkan Vekili Gürsel İlci başkanlığında gerçekleştirdi.

 

 Murat Göğebakan Kültür Merkezi Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantı; Atatürk ve aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'mızın okunması ile başladı.  Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın yoğun programı münasebeti ile oturumu yöneten Başkan Vekili Gürsel İlci Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlar ve İdlib’te şehit düşen askerlerimiz için taziye mesajlarını iletti ve gündem maddelerini değerlendirdi.

 

Gündem dışı önerilerin değerlendirilmesinin ardından, gündemin 3. maddesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Ceyhan Belediyesi adına yeni açılan banka hesaplarının kamu yararına tahsis talebinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 4. Maddesi Teftiş Kurulu Müdürlüğü hurda malzemelerin MKE’ye satış talebinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 5. Maddesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Yapı Kontrol Müdürlüğünün kurulması talebinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi. Ceyhan genelinde ki daha önce yapılmış ya da yapılacak binaların deprem yönetmeliğine uygun olup olmadığını denetlemek amacıyla kurulacak Yapı Kontrol Müdürlüğünün kurulması için çalışmalar başlatıldı.

 

Gündemin 6. Maddesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü 1 derecelik Zabıta Müdürlüğü, Sağlık İşleri Müdürlüğü Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Dış İlişkiler Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü kadrolarının 3 derecelik kadrolara dönüştürülmesi talebinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edilerek uygun görüldü.

 

Gündemin 7. Maddesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü dolu kadrolarda değişiklik yapılması talebinin görüşülmesi oy birliği ile kabul edildi.

 

Gündemde olmayan 389 ada 1 parselde bulunan parka yap-işlet-devret usulü ile kafeterya yapılması ve 1491 ada 4 parselde bulunan otoparkın yap-işlet-devret usulüne dönüştürülmesi maddeleri 8. Ve 9. Madde olarak gündeme alınıp oy çokluğu ile kabul edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.