Başkan Zeydan Karalar Böyle Yanıt Verdi!

Gündem Yayın: 28 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 28.06.2021 04:39:45
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
298 okunma
Google News

söylediği sözlere; MHP Adana teşkilatı, Adana Büyükşehir belediyesi  eski  başkanı Hüseyin Sözlü ve MHP paydaşları sosyal medyadan ve basın bülteni yoluyla eleştiri getirmişlerdi. Özellikle eski Başkan Hüseyin Sözlü’nün hakarete yakın paylaşımları dikkat çekmişti.

 

KARALAR CEVAP VERDİ

Tüm bu gelişmeler karşısında Adana Büyükşehir belediye başkanı Zeydan Karalar sessizliğini bozarak , açıklama yaptı.Karalar açıklamasında ;”Tufanbeyli’de kelimesi kelimesine bu sözü söylediğim için, bana tweet atanlara soruyorum: Buna itirazınız mı var? Sizin çalışmayan adamla, hain adamla, hırsız adamla işiniz olur mu?Siz ne yaparsanız yapın bizi bölemeyeceksiniz. CHP, MHP, İyi Parti, AKP demeden, çalışan, namuslu, vatanını seven herkesle elele çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi .

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.