BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ, HUKUK MİLLETİN OLMAZSA OLMAZIDIR

Gündem Yayın: 05 Nisan 2020 - Pazar - Güncelleme: 05.04.2020 23:57:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
314 okunma
Google News

   Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, hak ve hukukun savunucusu olarak milletin her zaman yanında olan değerli avukatların, Avukatlar gününü kutladığını dile getirdi.

 BAŞKAN ULUDAĞ; ONLAR HAK, HUKUK VE ADALETİN SAVUNUCUSU

 “Adaletin olmadığı bir Ülke savunmasız, adaletsiz, acımasız ve özgürlüğün olmadığı bir durum söz konusu olarak yer alır fakat Ülkenin daha iyi yaşanılabilir bir durumda olması için iyi ki hak, adalet ve özgürlüğümüz var.

 Bugün Avukatlar Günü ve bende bir Avukat olarak şunu dile getirmek isterim; her ne kadar meşakkatli bir görev olsa da hak, hukuk ve adaletin savunucusu olarak, milletimiz için hiç yılmadan aralıksız çalışan meslektaşlarım en adaletli şekilde görevini yapmaktadır. Duygu, düşüncelerinin yanı sıra adalet ve yasaları temsil eden değerli meslektaşlarımıza güvenimiz her zaman tamdır.

Laik, sosyal, demokratik hukuk devleti ilkesine dayalı olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı aydınlık yolda yürümeye devam ederek, hukuk devleti idealine ulaşacağımıza dair inancımızı hiçbir zaman yitirmeyeceğiz.

Kıymetli meslektaşlarımın 5 Nisan Avukatlar Gününü en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.