Avşarlar Derneği Başkanı Kokaçya'dan Siyasi Tercih Açıklaması

Gündem Yayın: 24 Ağustos 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 24.08.2020 01:59:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
687 okunma
Google News

Avşarlar Derneği Başkanı Veysel Kokaçya, ABD Başkan Adayı Joe Biden'in Türkiye'ye yönelik sözlerinden çıkan siyasi sonucu değerlendirdi.

 

ABD Başkan Adayı Joe Biden'in Türkiye'nin iç siyasetine müdahale edip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı darbeyle değil muhalefete destek vererek seçimle devireceğini söylemesinin siyasi sonuçlarını değerlendiren Avşarlar Derneği Başkanı Veysel Kokaçya, Cumhur İttifakı'nı destekleyerek ne kadar doğru bir yolda olduklarını bir kez daha anladığını söyledi.

 

YİNE MHP YENİDEN CUMHUR İTTİFAKI 

 

Avşarlar Kültür ve Araştırma Derneği Başkanı ve MHP Yüreğir eski Belediye Meclis Üyesi Veysel Kokaçya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Türkiye'de izledikleri siyasetin Türk Milletinin geleceği açısından doğru bir karar olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını belirterek, ''ABD Başkan Adayı Joe Biden'in konuşmasını izleyince, doğru yolda olduğumuzu anladım. Yine MHP, yeniden CUMHUR İTTİFAKI, bir daha ERDOĞAN.'' dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.