ADANA'NIN ÇİRKİN KRALI ABDULLAH CAN DESTEK BEKLİYOR

Yönetmen Senarist ve Sinema Oyuncusu Abdullah Can yıllardır geçirmiş olduğu rahatsızlıklar ile mücadele ediyor. Emektar sanatçı rahatsızlıkları nedeniyle zor günler yaşarken ; hayırseverlerden destek bekliyor

Siyaset Yayın: 04 Ekim 2020 - Pazar - Güncelleme: 04.10.2020 20:15:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
431 okunma
Google News

Türk Sinemasının çirkin kralı Yılmaz Güney’in filmlerinden oluşan en kapsamlı arşivin sahibi olan, Yönetmen Senarist ve Sinema Oyuncusu Abdullah Can yıllardır geçirmiş olduğu rahatsızlıklar   ile mücadele ediyor. Adana’nın yetiştirdiği önemli sanatçılardan biri olan,  Abdullah Can,  geçirdiği rahatsızlığın tedavisini görebilmek için yardım alamadığı için 35 yıldır  büyük emeklerle  oluşturduğu Yılmaz Güney  film albümlerini  satılığa çıkardı.

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ  VE HAYIR SEVER İŞ ADAMLARINI GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Adana’nın öz evladı olan sanatçı Abdullah Can’ın tedavisini tamamlaması için Adana  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ  başta olmak üzere hayırsever iş adamlarından destek bekliyor.

35 YILLIK EMEĞİNİ SATLIĞA  ÇIKARDI

Bir zamanlar sanatçı ve müzisyenlerine verdiği önem ile bilinen Adana’da bulunan  tüm sivil toplum  kurum ve kuruluşlarına sesleniyoruz.Adana sanatçısına öldükten sonra mı sahip çıkacak? Yıllardır Yılmaz Güney albümünü oluşturmak için oldukça fazla çalışmalar yapan Abdullah Can’ın albümünü elden çıkarmasına Adanalının yüreğini acıtmayacak mı?Hep beraber Abdullah Can’a sahip çıkalım ve tedavisini tamamlamasına yardımcı olalım…

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.