"ACIMIZ BÜYÜK!"

İdlip'te yaşanan olayla ilgili açıklama yapan ATO Başkanı Atila Menevşe, “Suriye’de yaşanan alçakça saldırıdan dolayışehit olan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum” dedi..

Gündem Yayın: 02 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.03.2020 09:18:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
344 okunma
Google News

Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, “İdlib'teki saldırıda şehit olan evlatlarımıza rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Acımız tarifsiz. Acı dolu bir gece geçirdik. İdlip'ten gelen acı haberler ülke olarakhepimizi yasa boğdu. Devletimiz dün geceden bu yana teyakkuzda ve atılacak adımları hızla atmak için seferber oldu. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna kahramanca mücadele veren, vatan toprağımızı paha biçilmez kılan ve onu kutsallaştıran, özgürlüğümüze ve bağımsızlığımıza zarar gelmemesi amacıyla gözünü kırpmadan canını feda eden evlatlarımızın acısı yüreğimizde. Bu vatan için, millet için, devlet için seve seve şahadete erdiler. Şehitlik makamı çok yüksek.Millet olarak var oluşumuzun, birlik ve beraberliğimizinvatan sevgimizin ölümsüz kahramanları olan aziz şehitlerimizin bir kez daha ruhları şad olsun. Bu millet asırlardır bağımsızlığına âşık bir millettir. Bağımsızlığına gelecek en küçük tehditte bile kendini feda etmekten asla çekinmemiştir. Bizler, devletimizin ve milletimizin yanındayız.  Köklü bir tarihe sahip olan devletimizin atacağı tüm adımlar toprak bütünlüğümüz içindir. Atılan tüm adımlar, sınır güvenliğimize ve bağımsızlığımız için olacaktır. Kahraman askerlerimizin ailelerinin acılarını paylaşıyor, aziz milletimize baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.