-CEYHAN'IN ÇOCUKLARI EMİN ELLERDE

Spor Yayın: 02 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.11.2020 01:03:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
908 okunma
Google News

Ceyhan Belediyesi, çocukların nitelikli eğitim alabileceği ve kaliteli zaman geçireceği  Meral Akşener Kreş ve Gündüz Bakımevi hizmete açıldı. Bir önceki Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın "Ceyhan'ın Çocukları Emin Ellerde" sloganıyla başlattığı kreşler, Ceyhan'ın çocukları için açılıyor.

 

Ceyhan Belediyesinin, sosyal belediyecilik anlamında hizmetlerine bir yenisi daha ekleyerek, her mahallede bir kreş projesi ile başlatılan ikinci kreş hizmete açılıyor. Tüm Ceyhan'ın dört gözle beklediği, Meral Akşener Kreş ve Gündüz bakımevi, çocuklar için sabah 08.00 ile akşam 17.00 saatleri arası hizmet verecek. 80 öğrenci kapasiteli kreşin yeni kayıtları devam ederken, Covid-19 salgını nedeniyle, Ceyhan Belediyesi Kreş Müdürlüğü, çocuklar için gereken tüm tedbirleri aldıklarını ve sınıfları yarı yarıya düşürdüklerini belirtti.

 

“Ailelerimizin Gönlü Rahat Olsun”

 

Ceyhan Belediyesi olarak kreşlerin çocukların gelişiminde önemli rol oynadığını ifade eden Başkan Erdem, “Kreşimiz 3-6 yaş arası çocuklarımızı kapsıyor. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde düzenli oyun, uyku ve yemek saatlerimizle çocuklarımızın fiziksel, zihinsel, sosyal ve duygusal olarak gelişimlerine destek olacağız. Kreşimiz 4 sınıftan oluşup çocuklarımız için geniş ve ferah bir ortam sağlamaya özen gösterdik. Pandemi sürecinde sınıf kapasitesileri 20 iken 10'a düşürdük, her sınıf grublar halinde yemek, oyun, uyku olmak ile birlikte sınıflar arasında birleşme olmayacak. Çocukların periyodik saatler de ateş ölçümleri yapılacak. Beslenme listeleri gıda mühendisleri tarafından protein ve kalorilerine göre aylık olarak hazırlanacak. Ailelere haftalık olarak beslenme listeleri verilecek. Ekiplerimiz tarafından aynı zaman da günlük olarak kreş dezenfektesi sağlanacak. Tüm Ceyhanlı ebeveynlerini kreşimize davet ediyoruz. Çocuklarımızın eğitim hayatlarına ışık tutmayı, ailelerin ise iş hayatından geri kalmamalarını sağlamayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.