Gururumuzsun Kamil Uci

Çekya’da düzenlenen 12. Dünya Shotokan Karate Şampiyonasına katılan Kamil Üci, Murat Arslanpençe , Muzaffer Yeşilyurt’tan oluşan karate takımı dünya birincisi oldu.

Yayın: 13 Eylül 2022 - Salı - Güncelleme: 13.09.2022 07:51:36
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
511 okunma
Google News

Elde ettiği başarılarla karate branşında adından sıkça söz ettiren Esenyurt Kamil Uci Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı , Türkiye Karate Federasyonunda Uluslar arası Hakem ve Milli Sporcu ve Yazar  Kamil Uci, Karate’de destan yazmaya devam ediyor. Çekya’da düzenlenen 12. Dünya Shotokan Karate Şampiyonasına katılan  aKamil Uci, ,ferdi ve   Murat Aslanpençe, Muzaffer Yeşilyurt’tan oluşan karate takımı şampiyonaya adeta damgasını vurdu.

 

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN RESMİ VE ŞANLI BAYRAĞIMIZI GURURLA GÖSTERDİ

 

Sergiledikleri performans sonrasında  rakiplerini geride bırakan ve  Dünya birincisi olan Kamil Uci, ferdi ve Murat Aslanpençe,    Muzaffer Yeşilyurt’tan oluşan karate takımı gururumuz oldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ve şanlı ay yıldızlı bayrağımızı 1.lik ödülünü aldıktan sonra gururla gösteren Kamil Uci, Murat Aslanpençe, Muzaffer Yeşilyurt’tan oluşan karate takımımız bizleri sevince boğdu. YETİŞ HABERCİ VE FIRTINA HABER GAZETELERİ ailesi olarak Kamil UCİ başta olmak üzere  MURAT ASLANPENÇE, MUZAFFER YEŞİLYURT’u tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.