GÜNEY PAÇA’DA RAMAZAN AYI COŞKUSU

Türk damak lezzetinin ve Ramazan ayında iftar sofraları’nın değişmeyen adresi GÜNEY PAÇA Mübarek Ramazan-ı Şerif ayında da dost ve müşterileri ağırlamaya devam ediyor.

Yaşam Yayın: 27 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.03.2023 02:07:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
198 okunma
Google News

Çeyrek asırlık tecrübesiyle Adana’da ev yemekleri denince ilk akla gelen firmalardan birisi olan Güney Paça salonu bu Ramazan ayında  farkını htirmeye devam ediyor.  Hem sağlıklı hem birbirinden lezzetli zengin menüleriyle iftar yemeklerinin vazgeçilmez haline gelen Güney Paça salonu Şırdan’dan Güvece, Çürük’ten Paça’ya Kızartma çeşitlerine Sarma Dolma, İçli köfteye, Kuru Fasulye ,Pİlav’a sebze ve et yemekleriyle hem göze hem cebe hem mideye hitap ediyor. 250 kişilik geniş ferah salonunda güler yüzlü hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veren Güney Paça Adana’lılardan tam not alıyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Güney Paça Salonu sahibi Mehmet Şimşek,” işin sırrı yaptığın işi sevmekte” diye konuştu. Şimşek açıklamasında şunları söyledi .

“Çeyrek asırdır yiyecek sektöründeyim. Artık insanların damak tadını  ve aradıkları lezzeti biliyorum. Bu yüzden onları aradıkları özledikleri lezzetlerle buluşturmak hem sağlıklı, hem lezzetli, hem zinde tutacak menüleri sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz.Lokantacılık sektörünün son temsilcileri olarak dimdik ayaktayız.” diyen Şimsek, “ne yazık ki günümüz artık fast food çağına doğru gidiyor. İçinde bol karbonhidrat bulunan anlık enerji verebilen ürünler artık insanların ana menüleri haline geldi. Bu da obezite den tutunda çeşitli hastalıklara davetiye çıkardı . İnsanlar günlük enerjilerini ve bağışıklık seviyelerini zinde tutmayı yedikleri yiyeceklerle sağlarlar. Eğer sağlıksız besleniyorsanız sağlıklı olamazsınız . Bizde bunun bilincinde olarak uzun saatler tutulan Oruç sonrasında insanlara hafif lezzetli ,doyurucu ve sağlıklı ürünlerle gün boyunca tükettiği enerjisini kazandıracak menüler hazırlıyoruz. Kaliteli ve taze malzemeleri usta eller eşliğinde yoğurup eşsiz lezzetler haline getirip insanları evlerindeki gibi rahat ettirerek  güler yüzlü hizmet anlayışıyla müşterilerimize sunuyoruz. Bu da haliyle başarıyı getiriyor Sizde eşsiz lezzetleri uygun fiyata evinizdeki gibi rahat bir ortamda tatmak istiyorsanız Güney Paça salonuna bekliyoruz” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.