GENÇ MEMURSEN’DEN ; NAZMİ BÜYÜKYAĞBASAN'A TEBRİK ZİYARETİ

NAZMİ BÜYÜKYOLAÇAN

Sağlık Yayın: 11 Mayıs 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 11.05.2024 16:34:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
287 okunma
Google News

Genç Memursen Adana İl Temsilcisi ve Yönetimi, Nazmi Büyükyağbasan'a Tebrik  Ziyaretinde Bulundu

Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne, Müdür Yardımcısı iken Müdür olarak atanan Nazmi Büyükyağbasan, yeni görevine resmen başladı. Bu önemli göreve atanmasının ardından, Genç Memursen Adana İl Temsilcisi Yaser Topaloğlu ve Yönetimi, 06 Mayıs 2024 tarihinde Büyükyağbasan'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyarette, Nazmi Büyükyağbasan'a yeni görevinde başarılar dileyen Genç Memursen Adana İl Temsilcisi Yaser Topaloğlu, Büyükyağbasan'ın deneyim ve vizyonunun, huzurevi ve yaşlı bakım merkezinin daha da ileriye taşınmasına katkı sağlayacağına inandıklarını ifade etti. Topaloğlu, "Nazmi Bey'in bu önemli göreve atanması bizleri mutlu etmiştir. Kendisinin deneyimli ve donanımlı bir yönetici olması, huzurevimizin daha da gelişmesi ve yaşlılarımıza daha kaliteli bir hizmet sunulması adına büyük bir fırsattır" dedi.

Nazmi Büyükyağbasan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, huzurevi ve yaşlı bakım merkezinin daha da ileriye taşınması için elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti. Büyükyağbasan, "Yaşlılarımızın huzur ve refahını en üst seviyeye çıkarmak için çalışacağım. Genç Memursen'in desteğiyle bu hedefimize daha hızlı ulaşacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Nazmi Büyükyağbasan'ın müdürlük görevine atanmasıyla birlikte, Adana Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığnak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, daha da nitelikli hizmetler sunma yolunda önemli bir adım atmış oldu. Genç Memursen Adana İl Temsilcisi Yaser Topaloğlu ve Yönetimi'nin nazik ziyareti ise bu yeni dönemin başlangıcına anlam katarken, iş birliği ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.