Gemlik 3. Uluslararasında Kamil Üci Altın Madalya Kazandı

Yayın: 04 Temmuz 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 04.07.2022 17:12:49
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
505 okunma
Google News

Uluslar arası Gemlik Karate Şampiyonasına Kamil Üci Altın madalya kazandı.

Bursa İli Gemlik İlçesinde2-3-Temmuz 2022 Tarihinde Düzenlenen Uluslar arası Gemlik Karate Şampiyonasına 8 ülkeden toplam 110 kulüp  1700 sporcu katıldı.

İstanbul Esenyurt Belediyesi Karate antrenörü ve Türkiye Karate federasyonu Uluslararası    Karate Do Hakemi ve Milli Sporcu Kamil Üci Bütün rakiplerini yenerek altın madalya kazandı. Türkiye Karate Federasyonun Gemlik İlçe Spor müdürlüğünün Destek verdiği organizasyonu Sensei Kasım Demir Yaptığı 3.Gemlik Uluslararası Karate Şampiyonasın 8 ülkeden1700 sporcu kıyasıya yarıştı..

Kasım Demir 8 Dan misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz.

Muhteşem bir organizasyon yaptık 8 ülkeden  1700 sporcu katıldı. Makedonya, Tacikistan, Makedonya ,Özbekistan, İran, Gürcistan,Sırbistan,Türkmenistan Türkiye’den 30 il, katıldı. Sayın belediye başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. 2 bin beş yüz sporcuyu ağırladık.   Bize imkan verildikçe ülkemize ilçemize daha büyük katkılar sunabiliriz.

 

Kamil Üci Altın Madalya ile Gururlandırdı.

WSF Dünya ve Avrupa, Balkan Karate şampiyonu Türkiye Karate federasyonu Türkiye Karate Şampiyonu Milli Sporcu  Kamil Üci 50 Yaş kategorisinde bütün rakiplerini yenerek altın madalya kazandı. Sorularımızı yanıtlayan Esenyurt Belediyesi Karate  Antrenörü ve Kamil Üci, “Bursa ilimizin güzel  ilçesi Gemlik’te Türkiye Karate  Federasyonu eğitim Kurulu üyesi hocaların hocası sensei 8 Dan Kasım Demir’in  gayretleri ile organize edilen 3.gemlik  uluslar arası karate şampiyonasına 8 ülkeden1700 sporcu Katıldı. Bu büyüklükte bir şampiyonaya Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü Sporcumuz Tüğçe Taşyapar ile Katıldık. birbirinden güzel ve başarılı müsabakalar yaptık.  Birbirinden değerli usta karatecileri ile yarışmaktan onur duydum. Ayrıca şampiyonaya katılan ülkelerden gelen sporcu antrenör ve şahsıma gösterdiği ilgi,sevgi ve saygı verdikleri hediyeler beni hem çok mutlu etti hem de çok duygulandım. Ülkeme yeni bir altın madalya kazandırdığım için mutlu oldum. madalyamı Ülkeme,ve Esenyurt ilçesinde Karate do sanatına gönül vermiş gençlerimize armağan ediyorum  ” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.