Gelecek Partisi “Demir “ gibi

Gelecek Partisi kurucular kurulu kurmayları Doğan Demir, Orhan Sucu ve Ebu Bekir Yıldırım Adana’ya çıkartma yaptı.

Siyaset Yayın: 06 Temmuz 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.07.2020 00:45:02
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
482 okunma
Google News

Alevi Kültür Dernekleri Eski Genel Başkanı  Gelecek Partisi  Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Türkiye’de gelecek nesillerin geleceği için  mücadele etmekten sala çekinmeyeceklerini ifade etti. Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Orhan Sucu, Ebubekir Yıldırım, Adana İl Başkanlığını ziyaret etti. Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Kenan Akkaya, ,İl  Yönetim Kurulu Üyeleri , Gelecek Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Hamit Hükümdaroğlu, İlçe Başkan Yardımcısı Fuat Tunç, Gelecek Partisi Çukurova İlçe Başkanı Fatih Yener ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıya Başbakan ve Gelecek partisi Genel Başkanı Prof. Dr. S Ahmet Davutoğlu video konferans yöntemi ile katılarak partililerine moral aşıladı.

DAVUTOĞLU : ADANA’YI ÖNEMSİYORUZ

Adana’nın önemine değinen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Adana İl Başkanı Kenan Akkaya ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinden çalışmalarına daha fazla ağırlık vermelerini istedi.  Ahmet Davutoğlu,“ Adana bizim için çok önemli. Türkiye’nin en önemli kentlerinden birisi. Bu nedenle  en kısa zamanda Adana’ya geleceğiz. Gelecek Adana’da daha güzel olacak. “ dedi.

“ GELECEĞİMİZ İÇİN BURADAYIZ”

Alevi Kültür Dernekleri (AKD) ve Alevi Bektaşi Federasyonu’ndaki (ABF) görevlerinden istifa  ederek  Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. S Ahmet Davutoğlu’nun kurucular kurulu’nda yer aldığını ifade eden Doğan Demir, “Alevi toplumunun tüm tepkisine rağmen Davutoğlu’nun partisinde yer almaktan son derece memnunum. Çünkü , çocuklarımızın geleceği için buradayım.” dedi.

“KORKU TOPLUMU OLUŞTURDULAR”

Türkiye’nin çok iyi yönetilemediğine dikkat çeken Doğan Demir, “ Mevcut iktidar bir korku ve baskıcı yönetim anlayışını hakim kılmış durumda. Bir korku toplumu oluşturdular. Kendi düşüncesinde değilseniz ya  FETÖ’CÜ  yada PKK’lı olarak toplumu ayrıştırdılar. Türkiye’de adalete olan güven kalmadı. Sizde biliyorsunuz Baroların bölünmemek için baro başkanlarının  TBMM’ye giderek görüşmek için verdikleri mücadele ortada. İşsizlik deseniz hat safhada. Yaşananlar ne kadar doğru bir yolda olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Bu ülkenin kucaklayıcı, birleştirici bir anlayışa ihtiyacı var. Kısaca ifade etmek gerekir ise gelecek günlerin daha iyi olması için mücadelemize devam edeceğiz.”diye konuştu.

“ERKEN SEÇİMİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTEMİYOR”

Türkiye’de erken genel seçimin olabilmesinin mümkün olmadığına dikkat çeken Doğan Demir, “ Erken Genel seçimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan istemiyor. Bu nedenle olmaz. Ancak, Gelecek Partisi’ne toplumun her  kesiminden yoğun bir ilgi var. Bir çok vatandaşımız Genel başkanımız Ahmet Davutoğlu’na çok güveniyor. Görev alabilmek için çok vatandaşımızın yakın ilgisini gözlemlemekteyiz.  Ama,  her zaman bir erken genel seçime hazırız.” Dedi.

“MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Bazı kaynakların Gelecek Partisi’nin oy oranını yüzde 1. 5 olarak göstermesinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Doğan Demir,” Kim ne derse desin kuruluş sırasında bizim 1. 5 oyumuz vardı. Genel Başkanımızın şahsına yönelik verilebilecek oy oranı ve kurucular kurulu arkadaşlarımızla birlikte Gelecek Partisi İl ve İlçe Teşkilatlarının  çalışmaları buna eklendiğinde bizim şu an ez az yüzde 4.5 oy oranımız var. Bu yeterli mi . Elbette değil. Hepimize çok görevler düşüyor. Çıkacağız. Korkmadan mücadele etmeye devam edeceğiz. Bedel ödemek gerekir ise gerekirse o bedeli çocuklarımızın geleceği için öderiz.” Diye konuştu.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.