GELECEĞİN BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI GÖZÜBATIK KARATAŞ’TA DURMAK BİLMİYOR

Gelecek Partisi Karataş Belediye Başkan Adayı sevilen ve sayılan İsmail Hakkı Gözübatık, Karataş ilçesi’nde her mahalle ve sokağına giderek vatandaşların sorunlarını dinliyor. İsmail Hakkı Gözübatık , ziyaretleri sırasında ise yoğun ilgi görüyor.

Siyaset Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 02:00:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 4 dk.
305 okunma
Google News

Gelecek Partisi Karataş Belediye Başkan Adayı sevilen ve sayılan İsmail Hakkı Gözübatık, Karataş ilçesi’nde her mahalle ve sokağına giderek  vatandaşların sorunlarını dinliyor. Yoğun ilgiyle karşılandığı  ziyaretleri sırasında projelerini anlatan İsmail Hakkı Gözübatık ; çözüm önerilerinde bulunarak vatandaşların taleplerini gerçekleştirebilmek için destek istiyor.

HABER : HÜSEYİN YETİŞ- GÖKMEN OĞUR (SARI FIRTINA)

Gelecek Partisi Karataş Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Gözübatık,  Karataş ilçesine huzur ve güvenin geleceğini ifade etti. 31 Mart yerel seçimlerinde Adana’nın doğa ve Turizm cenneti Karataş ilçesinde Belediye Başkan adaylığı  sevilen ve sayılan iş insanı İsmail Hakkı Gözübatık,  Karataş ilçesi’nde  gitmedik mahalle ve  sokak bırakmıyor. Toplumun  her kesimi vatandaşların ziyaretlerine giderek sorunlarını yerinde dinleyen İsmail Hakkı Gözübatık,  projelerini anlatarak fikir alışverişinde bulunuyor.

“KARATAŞ İLÇEMİZE HUZUR VE GÜVEN GELECEK”

 

Adana’nın Akdeniz’deki iki incisinden biri olan Karataş ilçesinin sorunlarını ortadan kaldırmak için hazırlanan projeleri teker teker hayata geçireceklerini ifade eden İsmail Hakkı Gözübatık,  Gelecek Partisi Genel Başkanı  Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu, Adana İl Başkanı Volkan Akyüz başta olmak üzere  yetkili kurulların selamlarını  vatandaşlara  iletiyor.  İsmail Hakkı Gözübatık, “  Karataş ilçemiz bir doğa cenneti. Turizm sektöründe hak ettiği yere gelemiyor.  Uzun yıllardır kanayan yarası haline gelen  bir çok sorunları çözüme kavuşturulamıyor. Bu sorunları bilen ve Karataş İlçesi’nin en köklü ailelerinden birisi olarak birbirinden değerli projelerimizi hayata geçirebilmek için Belediye başkanınız olabilmek için  huzurunuzdayım. Karataş’lı hemşehrilerim desteklerini esirgemezler ise Allahın izniyle birlik ve dayanışma içerisinde Karataş ilçemizi daha iyi konuma getireceğiz. Karataş İlçemize huzur ve güven gelecek.” dedi.

“GELECEK İÇİN MÜCADELE GELECEK KARATAŞ'I  HEP BİRLİKTE KALKINDIRALIM”

Karataş Belediye Başkanlığını Allah  nasip ederde kazandığı takdirde yapmayı planladığı bazı projelerine değinen İsmail Hakkı Gözübatık,  “   Gelecek Partisinde umut var heyecan var.Karataş'a kuruyan ağaç dallarını yeşertmeye geliyoruz.Karataş'a güneş doğacak denizin serin rüzgarında çiçekler açacak.Yapraklar dallanıp budaklanacak.  Gününüz aydın olsun . Karataş'a güneş doğacak denizin serin rüzgarında çiçekler açacak.yapraklar dallanıp budaklanacak. Karataş'ın geleceği, gençlerin umudu,esnafımızın kazanması,çiftçimizin önü açılması halkın refahı sizlerin elinde. Gelecek için mücadele gelecek. Karataş'ı hakça yönetmek isteyen; ehil insanları iş başına getireceğiz. Yürüme engelli  kardeşlerimin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını belediye imkanları ile sağlayacağım.Hasta ziyareti iman'dandır. hiçbir hastamızı yalnız bırakmayacağım.tüm sağlık hizmetlerini belediye imkanları ile yapacağım. Karataş ilçemizi dışa turizm'e birlikte açalım.Kaderini değiştirelim. “ dedi.

 

 YETKİ İÇİN DESTEK İSTEDİ

 

Liyakatlı , dürüst , Allah rızası için geride hoş seda namuslu isim bırakmak niyetinde olan hiçbir dünya nimeti peşinde olmayan bir aday olarak vatandaşlardan destek isteyen İsmail Hakkı Gözübatık, “Karataş'ta devlet nimetlerinin köylü ve kentli ile eşit adil paylaşılmasını istiyorsanız adres gelecek partisinde. Karataş'ımızı halkımızla esnaflarımızla birlikte yönetelim.gençlerimize değer verip sosyal kültürel faaliyetlerimizle geleceğini kurtaralım.  Yetki verin geleceğimize tecrübelerimle liyakatlı  kadrolarımızla nimetlerimizi eşit paylaşalım. “ diye konuştu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.