GEÇMİŞ OLSUN ŞADİ BABA

Adana’nın sevilen ve sayılan ismi Makine Mühendisi Şadi Oğur Adana Şehir Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde Uzmanı Doç. Dr. Osman Çiloğlu ve ekibi tarafından yapılan diz kapağı ameliyatı sonrasında sağlığına kavuştu.

Yaşam Yayın: 31 Ağustos 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 31.08.2022 01:06:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
320 okunma
Google News

Oğur ailesinin çınarı , Gazeteci Gökmen Oğur , Ziraat Yüksek Mühendisi Görkmen Oğur, Avukat Büşra Melissa Oğur’un  babası  Adana’nın sevilen ve sayılan  ismi  Makine Mühendisi Şadi Oğur ; Adana Şehir Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde Uzmanı Doç. Dr. Osman Çiloğlu ve ekibi tarafından yapılan  diz kapağı ameliyatı sonrasında  sağlığına kavuştu.

GEREKEN DESTEĞİ SUNMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADILAR

 Makine Mühendisi Şadi Oğur’un  diz ameliyatının gerçekleşmesinde   ise Asistan Dr Seydi Demir ,  birbirinden değerli sağlık çalışanları , Adana İl Sağlık Müdür Yardımcısı Feridun Altıparmak, Adana Şehir Hastanesi Baş Hekimi  Prof Dr. Süleyman Çetinkünar , Adana Şehir Hastanesi  Müdürü Nuri Karslıoğlu,  Adana Şehir Hastanesi Müdür Yardımcısı  Oğuzhan Kan, Adana Şehir Hastanesi Basın ve Halkla Müdürü Makbule Tekayak  Sağlık çalışanları Furkan ve Çağlar Çoban  , Oğur ailesinin manevi evladı Gazeteci Hüseyin Yetiş ise  gerekli olan  manevi desteklerini sundu.

AİLE DOSTLARI VE  ÇOK SAYIDA SEVENLERİ İSE   GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU

Makine Mühendisi Şadi Oğur’un eşi Yurt Partisi Adana Eski Milletvekili adayı Memani aşiretinden Zeyda Söğüt  Oğur ve Gazeteci Gökmen Oğur  ise telefonla arayan dostlarının  geçmiş olsun dileklerini kabul etti.  Oğur ailesine  Sosyal  medya   hesaplarından çok sayıda sevenleri  geçmiş olsun  dileklerini iletti. YETİŞ HABERCİ ve FIRTINA  HABER GAZETESİ aileleri olarak Makine Mühendisi Şadi Oğur’a geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.