“Gazetecilik, hakikatin peşinde olmaktır, hakikatleri karartarak kariyer sahibi olmak değil”

Seyhan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Serkan Özdemir, Gazeteci Zeki Kızılkaya’nın bir radyo programında Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ile ilgili iddialarına sert tepki gösterdi.

Yayın: 26 Mayıs 2020 - Salı - Güncelleme: 26.05.2020 03:45:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
434 okunma
Google News

Seyhan Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Serkan Özdemir, Gazeteci Zeki Kızılkaya’nın   bir radyo programında Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar ile ilgili iddialarına sert tepki gösterdi. Serkan Özdemir, Son günlerde yaşanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar üzerinden yürütülmeye çalışılan, tehditkâr ve iftiralar üzerine kurulu bir provokasyona karşı açıklamamızdır.Biz gençler seçimle gelmiş belediye başkanlarının seçimle gitmesi taraftarıyız, seçilmişlerin kayyımla gönderilmesine en başından beri karşıyız. Yargı ya da sorumluların bu konuda hiçbir açıklaması, düşüncesi yokken bu konu hakkında söz hakkı olmayan yerel bir gazetecinin açıklama yapması manidardır.  Gazetecilik kimliğine aykırı bir tavır sergileyen şahsı kınıyoruz. Adana'da seçmeninin yarısından fazla oyunu almış Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar özelinde,  belediye başkanlarını tehdit etmek hukuk devleti ilkesine zarar vermekte ve demokrasi ile örtüşmemektedir.” Diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.