GAZETECİLERDEN YENİ ATANAN ÜLKÜ OCAKLARI İL BAŞKANI TUTSOY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yaşam Yayın: 03 Mart 2022 - Perşembe - Güncelleme: 03.03.2022 21:13:17
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
175 okunma
Google News

Yetiş Haberci  Gazetesi Sahibi Hüseyin Yetiş ve Fırtına Haber Gazetesi Gökmen Oğur,  Yeni atanan Adana  Ülkü Ocakları Başkanı Cem Tutsoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu .

Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Tutsoy, Gazeteciler’e ithafen yaptığı konuşmada , “ Bizim amacımız Genel Başkanımız Bilge Lider  Devlet Bahçeli’nin önderliğinde vatanına, milletine devletine sımsıkı sarılan, örfünü ananesini bilen başkalarına ve kendi haklarına saygılı genç bireylerin donanımlı bir şekilde hayata hazırlanmasını sağlamak.  Çağımızda gençlerimizi bekleyen tehlikelerden ve kötü alışkanlıklardan koruyarak onlara  Milli bilinci aşılamak.  Bunun için bizden önceki Ocak Başkanlarımızın da yaptığı gibi düzenleyeceğimiz sosyal etkinlikler, konferans ve seminerlerle gençlerimize faydalı olmaya çalışacağız . Ek olarak yaklaşan LYS ve YKS öncesi davamıza gönül vermiş Öğretmen  ve Üniversite  öğrencileriyle, Gençlerimize kurs açarak ders  vermeyi de amaçlıyoruz.  Bir ülkenin geleceği gençleridir ve Bu vatan ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençliğe hitabetinde söylediği gibi Gençliğe emanet edilmiştir .  Biz sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Düzenleyeceğimiz faaliyetlerin daha geniş bir çevre ve kişiye ulaşmasının yolunun da görsel ve yazılı basından geçtiğinin farkındayız.  O yüzden bu ziyaretinizi çok anlamlı buluyorum . Çünkü Yerel Basın bir şehrin gözü kulağıdır. Halka açılan penceredir.  İnşallah bundan sonra birlikte yapacağımız istişarelerle gerek gençlerimize gerek Adana’mıza gerekse de ülkemize katkı sunabiliriz . Ziyaretinizden dolayı çok müteşekkirim.”  dedi

“ADANA İÇİN BİR ŞANSSINIZ”

Gazeteciler Gökmen Oğur ve Hüseyin Yetiş ise Başkan Tutsoy’un yaptığı konuşmaya cevaben , ”Sizler gibi genç donanımlı analitik ve güzel düşünen bir insanın Adana’da Ocak Başkanı olması Adana için bir şanstır.  Her vatandaşımızın olduğu gibi Vatan Bayrak, Millet, Devlet gibi ortak paydalarımızda hassasiyetlerimiz aynı . Ülkemize Adana’mıza gençlerimize sunacağınız her katkıda yanınızda olacağımızdan şüpheniz olmasın.”  dediler .

Adana ile ilgili çeşitli istişarelerden bulunulan Ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.