GAZETECİLERDEN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başarılı çalışmalarıyla gönüllerde iz bırakan, bilgi ve tecrübesiyle Adana için şans olan Vali Yavuz Selim Köşger, Yetiş Haberci gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş, Fırtına Haber gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökmen Uğur , Eğitimci ve İdareci Ahmet Salim Cengiz, Yetiş Haberci gazetesi Genel Yayın Müdürü Psikolog ve Uzman Sosyolog İrfan Emiroğlu’nu makamında kabul etti.

Yayın: 13 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.11.2023 03:54:59
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
216 okunma
Google News

Göreve geldiği günden itibaren  başarılı çalışmalarıyla adından söz ettirmeye başlayan , Adanalıların gönlünü kazanmayı çok kısa sürede başaran  Vali Köşger,  Yetiş Haberci gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş, Fırtına Haber gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökmen Uğur , Eğitimci ve İdareci Ahmet Salim Cengiz, Yetiş Haberci gazetesi Genel Yayın Müdürü Psikolog ve Uzman Sosyolog  İrfan Emiroğlu’nu kabul etti.  Adana’nın kentin iki önemli sorunu olan ruhsatsız silah ve uyuşturucu konusu başta olmak üzere yaptıkları  çalışmalar  ve mevcut sorunlara değinen Vali Yavuz Selim Köşger, samimi geçen ziyarette kent ile ilgili görüşler paylaşıldı.

ZİYARETTEN MEMNUNİYETİNİ DİLE GETİRDİ

Vali Köşger ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kentte yürütülen çalışmalar hakkında Yetiş Haberci gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş, Fırtına Haber gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökmen Uğur , Eğitimci ve İdareci Ahmet Salim Cengiz, Yetiş Haberci gazetesi Genel Yayın Müdürü Psikolog ve Uzman Sosyolog  İrfan Emiroğlu’nun  sorularını yanıtladı.

“BİZLER İÇİN ŞANSSINIZ”

Fırtına Haber gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökmen Uğur , “ Sayın valim, görev yaptığınız yerlerde başarılı  çalışmalarınızı biliyoruz. Bilgi ve tecrübenizle Adana’mız için bir şanssınız. Her daim bir ve beraberiz. Adana’mızda da başarılı çalışmalarınızla gönüllerde iz bırakacağınıza inancımız tamdır.” dedi.

SONUNA KADAR GİDİLECEK
 Göreve geldikleri günden bu güne kadar yaptıkları kararlı çalışmalarla uyuşturucu konusunda ciddi bir aşama kaydettiklerine vurgu yapan Vali Köşger, sonuna kadar giderek kentin gündeminden uyuşturucu çıkana kadar mücadelelerinin süreceğini dile getirdi. Vali Köşger bu konuyla ilgili olarak Adli yargıyla toplantı yaptıklarını, uyuşturucu suçlularının artık eskisi gibi az cezalarla kurtulamayacağını söyledi. Vali Köşger, “Uyuşturucuyla mücadelede rutin arz dediğimiz, yani günlük satıcıdan, torbacısından bunlarla mücadele noktasında büyük bir çalışma yürütüyoruz” diye konuştu.


ADANA’DA İŞSİZLİK YOK İŞ BEĞENMEME VAR
 Adana’da işsizlik sorunu olmadığını, Adana’da asıl sorunun iş beğenmeme olduğuna işaret eden Vali Köşger, “Herkes belediyelerde, kamu kurumlarında çalışmak istiyor. Özel sektörde fabrikalarda çalışmak istemiyorlar. Organize Sanayi Bölgesinde firmaların işçiye ihtiyacı var, ancak çalıştıracak işçi bulamıyorlar” ifadelerini kullandı.


3 BİN PERSONEL İHTİYACI VAR
 Organize Sanayi Bölgesi’nde firmaların 3 bin çalışan personele ihtiyaç duyduğu halde eleman bulamadıklarını kaydeden Vali Köşger, herkesin kamuda istihdam edilemeyeceğini, üretmek isteyenlerin özel sektörde çalışabileceğini söyledi. 


KAMU YATIRIMLARI DEVAM EDECEK
 Kentte yapılan yatırımları desteklediklerini ve devletin de bölgeye çok önemli yatırımlar yaptığını dile getiren Vali Köşger, kamu yatırımlarını yakinen takip edeceğini dile getirdi. 


ADANA’NIN İMAJI DIŞARIDA FARKLI
 Adana’nın çok güzel ve gelişmiş bir kent olduğuna dikkat çeken Vali Köşger, ancak imaj konusunda sıkıntısı bulunduğunu ifade etti.   İzmir’in Adana’ya göre kentsel dönüşüm konusunda daha kötü bir durumda olduğunu dile getiren Vali Köşger, “Adana kentsel dönüşümde İzmir’e göre şöhretinin tersine daha iyi durumda. Kentin sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelerek kent hakkında bilgiler alıyorum. Önce kenti tanımam gerekli. Kenti tanımadan kimse bir şey yapamaz. İleriki zamanlarda halk günü düzenlemeyi düşünüyoruz. Halk gününde vatandaşlarla bir araya gelip haftanın bir günü onların sorunlarını ve taleplerini dinleyeceğim” dedi.

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDULAR
Yetiş Haberci gazetesi İmtiyaz Sahibi Hüseyin Yetiş, Fırtına Haber gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Gökmen Uğur , Eğitimci ve İdareci Ahmet Salim Cengiz, Yetiş Haberci gazetesi Genel Yayın Müdürü Psikolog ve Uzman Sosyolog  İrfan Emiroğlu Vali Köşger’e hayırlı olsun ve başarılar dileklerinde bulundu. Ziyaret hatıra fotoğraflarının çektirilmesiyle son buldu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.