“FAKİRLEŞTİRDİKLERİ HALKTAN KOLİ VE PARAYLA OY İSTİYORLAR”

YÜREĞİR

Siyaset Yayın: 28 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 28.03.2024 08:57:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
241 okunma
Google News

CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı rakibi Halil Nacar’ın Yüreğir’de eriyen Ak Parti oylarını geri kazanmak için her yolu denediğini kaydederek, “22 yıllık hükümetlerinin fakirleştirdiği halka koli ve para dağıtarak sandıktan çıkacak sonucu değiştirmeye çalışıyorlar. Ali Demirçalı’nın adaylığı bile Yüreğirli’nin kazanmasını sağladı. Hemşehrilerime tavsiyem verilen kolileri de paraları da alsınlar, analarının ak sütü gibi helaldir. 31 Mart’ta da bunlara oy vermeyerek en büyük cezayı versinler. ” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı, başkanlık yarışındaki rakibi Halil Nacar’ın sandıktan çıkacak sonucu değiştirmek için devletin gücünü de arkasına aldığını kaydederek, “Ne yaparlarsa yapsınlar bu kez Yüreğirli’yi kandıramayacaklar” dedi. Demirçalı, Halil Nacar’ın Yüreğir’de eriyen Ak Parti oylarını geri kazanmak için kamu kaynaklarını kullanarak insanlara koli ve para dağıttığını da kaydetti.

“NE YAPARLARSA YAPSINLAR SONUÇ DEĞİŞMEYECEK”

Yanlış ekonomik politikalar ve üretimsizlik nedeniyle yaşanan krizin özellikle Yüreğir’de halkı fakirleştirdiğini ve bunun 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi Ak Partili adayları çaresiz bıraktığını ifade eden CHP Yüreğir Belediye Başkan Adayı Ali Demirçalı, “Artık halka söyleyecekleri söz verecekleri vaad kalmadı. Yüreğir halkına ‘geri kalmışlığa, yoksulluğa, işsizliğe, çarpık kentleşmeye son vereceğiz’ diyemezler. 22 yıldır bu ilçeyi onlar yönetiyor. Son yıllarda yaşanan ve halkı açlığa mahkum bırakan ekonomik kriz de kötü gidişin tuzu biberi oldu. Yerel seçim öncesi Yüreğir halkına söyleyecek sözü olmayanlar, fakirleştirdikleri Yüreğir halkına seçimde kendilerine oy versinler diye yardım kolileri ve para dağıtıyor. Demek oluyor ki Ak Partili aday açısından durum vahim.. Daha adayken Yüreğirli hemşehrilerime birşeyler kazandırmaya başladım. Siz bir de seçimden sonra bu ilçeye ve insanlarına kazandıracaklarıma bakın. Ne yaparlarsa yapsınlar Yüreğir’de sonucu değiştiremeyecekler. Hemşehrilerimden de rica ediyorum, dağıtılan kolileri ve paraları alsınlar. O koliler de, paralar da analarının ak sütü gibi helaldir. Yokluğa ve açlığa mahkum bıraktıkları Yüreğirli hemşehrilerim oy vermeyerek bunları cezalandırsın. Hemşehrilerimin 31 Mart’ta  oylarını bize verip Yüreğir’in yoksulluğuna ve geri kalmışlığına dur diyeceklerine inancım tamdır” diye konuştu.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.