ESENYURT’TA SELAHATTİN YILMAZ SESLERİ

BAŞARILI, SEVİLEN VE SAYILAN İŞ ADAMI SELAHATTİN YILMAZ ESENYURT’TA BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİNE TALİP OLDU

Siyaset Yayın: 02 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 02.12.2023 22:19:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
214 okunma
Google News

Üyeliği için başvuru dosyasını  Pazartesi veya salı günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenyurt  İlçe Başkanı  Hüseyin Ergin'e teslim edecek.  Sevilen sayılan Gençlere sahip çıkacağını belirten Selahattin Yılmaz " “Yaklaşık kırk yıldır Esenyurt'ta  yaşayan” , “gençliğimizi Esenyurt'için harcadım”  diyen Selahattin Yılmaz  aslen  Ardahan'lı 1974 doğumlu. Bir kız çocuğu Babası olan iş insanı Selahattin Yılmaz , Belediye Meclis Üyeliği A. Adaylığını açıklamak isteme gerekçesini şu ifadelerle açıkladı.

 

“HİZMET İÇİN BENDE VARIM”

 “ Esenyurt'un parasını çar çur Ettirmeyeceğiz.  Eski ilçemizde siyaset yapan gözü doymayanları uzak tutacağız . Esenyurt'ta gerçek hizmet olacaktır . Güzel projelerim var .  Birinci önceliğim kadınlarımız on'ların evlerine bütçede katkı sağlayacağı iş istihdam topluma kazandırmayı sağlayacağız.  Çocukları için kreş , bebekleri için mutlu anne projesi için ücretsiz araç tahsis edeceğiz .  Esenyurt'ta rahat sosyal aktivite yapmalarını sağlayacak iş konusunda gereken projeleri destekleyeceğim. Yaşlılara hayatını güzel yaşam geçirmeleri için maddi manevi destek olacağız. Çocuklar için mahalle aralarına küçük parklar yapacağız.  Büyük parklar uzak olduğu için bazı mahallerde park eksikleri giderilecek çocuklara tiyatro sinema gibi faaliyetler ücretsiz yapacağım.  Yalana,  talana , yolsuzluğa dur ! diyeceğiz . Ahbap çavuş ilişkisi değil ; riyakâr işinin ehli insanlarla  çalışacağız. Belediye başkanı el kaldır el indir diye Belediye meclis üyesi adayı olmayacağım.  İlçe yönetimi ve Esenyurt'lularla beraber yöneteceğiz.  Çalışacağız kazanacağız . Aday olmasam da adaymış gibi çalışacağız. Hizmet için bende varım.  " dedi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.