EMEKLİLERDEN İKRAMİYE TALEBİ

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Yüreğir Şube Başkanı Abdullah ÇALIK ; Cumhuriyet Coşkusunun Yüzyıllarca Devam Etmesini istedi.

Ekonomi Yayın: 13 Ekim 2024 - Pazar - Güncelleme: 13.10.2024 19:45:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 2 dk.
61 okunma
Google News

Cumhuriyetimizin 100’üncü Yılı münasebetiyle geçtiğimiz yıl uygulanan Emekli ikramiyelerinin bu yıl ve bundan sonraki her yıl birer maaş ikramiye şeklinde uygulanarak Cumhuriyet Coşkusu Yüzyıllarca devam ettirilmeli dedi.

            Siyasiler başta olmak üzere seçim zamanlarında emeklilerin içinde bulunduğu zor durumdan faydalanmak isteyen köy muhtarlarının bile emeklilere vaatte bulunduğunu ifade eden ÇALIK; “Emeklilerin yaşadığı sıkıntılar toplumun tüm kesimlerince bilinmekte ve sıklıkla dile getirilmektedir.  Geçtiğimiz yıl Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı münasebetiyle emeklilere ödenen ikramiye emeklilerimizi bir nebze olsun rahatlatmış, kışa girerken azda olsa ihtiyaçlarını karşılamalarına vesile olmuştu. Geçen yıla oranla emeklilerimizin ekonomik durumlarında olumlu bir gelişme olmadığından Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılı münasebetiyle verilen ikramiyelerin İsminin Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi olarak değiştirilmesi ve her yıl bir maaş tutarında uygulanması emeklileri ziyadesiyle memnun edeceği gibi Cumhuriyet Coşkusunun da adına yaraşır bir şekilde kutlanmasına vesile olacaktır” dedi.

            Emeklilerin Emekliler yılında bile kaderlerine terk edildiğini ifade eden Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube Başkanı Abdullah ÇALIK; “Emekliler yılı neredeyse son bulacak ancak, emekliler bekledikleri müjdeli haberi halen alamadılar. Bu nedenle emeklilere her yıl ödenecek bir maaş tutarındaki Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi emeklilerin Emekliler Yılını unutulmaz hale getirerek emeklilerin beklediği müjdeyi de karşılayacaktır” dedi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.