Ekrem ASLAN Cübbeyi giydi, Akademi yolu açıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Ekrem Aslan doktora programını tamamladı. Aslan doktora programından olan mezuniyet fotoğrafını paylaştı.

Eğitim Yayın: 10 Ağustos 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 10.08.2024 16:46:00
Editör - HÜSEYİN YETİŞ
Okuma Süresi: 3 dk.
128 okunma
Google News

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü  Ekrem Aslan doktora programını tamamladı. Aslan doktora programından olan mezuniyet fotoğrafını paylaştı.

Yerel Yönetimler ve Sivil Toplum çalışmalarının yanı sıra Eğitim hayatıyla ilgili çalışmaları ile dikkat çeken   Ekrem ASLAN aktif olarak devam ettiği doktora eğitimini tamamladı.  Çukurova Üniversitesi’nde  doktora eğitimini tamamlayan Ekrem ASLAN, doktorasını “ Adana Gaziantep Hatay ve Osmaniye İlleri Nematod Faunası ve Biyoçeşitliliği Üzerine Bir Çalışma’’ konulu tezi ile bitirdi.

Ekrem Aslan  tamamladığı doktora eğitimini şu sözlerle duyurdu:

 

“Sevgili Dostlar, Kıymetli Gönüldaşlarım.

İnsanın hayatında bazı önemli günler vardır. An itibariyle bende öyle günler yaşıyorum. Bugün uzun ve yoğun bir sürecin ardından, doktora sürecinin sonuna gelmiş  olmanın gururunu yaşıyorum. Doktora eğitimim süresince uzun zamandır sürdürdüğüm çalışmaların neticesinde tez savunmamı başarıyla gerçekleştirdim ve hocalarımın desteği ve güveniyle mezun oldum.

Bu yolculukta  hem  hocalık, hem ağabeylik yapan Prof. Dr. İbrahim Halil Elekcioğlu’na, sürecin başından bu yana yanımda olan ve yardımını esirgemeyen Dr. Öğretim Üyesi Ece Börteçine KASAPOĞLU ULUDAMAR ve  Prof. Dr. Behçet Kemal ÇAĞLAR hocalarıma, Tez Jüri üyelerim Sayın Prof. Dr. Halil TOKTAY ve Prof. Dr Adem Özarslan’dan hocalarıma teşekkür ederim.

 Bu yolculukta yanımda olan, bana rehberlik eden kıymetli hocalarıma, her anımı paylaşan arkadaşlarıma,  Hayatım boyunca beni her zaman destekleyen çok değerli annem Özgül Aslan ve babam Hayri Aslan  ile kardeşlerime,  Doktora çalışmam süresince gösterdiği sabır ve anlayıştan dolayı evlatlarım Özgül Güntülü, Hayri İlteber ve Aybars Batur’a ve bütün bu süreçte her zaman desteğini, anlayışını, sabrını benden eksik etmeyen Sevgili eşim Ayşe ASLAN’a sonsuz sevgi ve teşekkürlerimi sunarım.

Öğrenme tutkumun hiç bitmemesini ve her daim öğrenci kalmayı diliyorum.”

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.