EHLİYETE GİDEN YOL "CEM SÜRÜCÜ KURSU"NDAN GEÇER

Başarının tek adresi.. Harika bir ekip .. muhteşem bir aile ortamı

Yayın: 13 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 13.04.2023 23:34:13
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
334 okunma
Google News

ÖZEL  HABER : HÜSEYİN YETİŞ

1989 yılında  çalışmalarına  başlayan ; her zaman birinci ilkesi “eğitim” olan Cem Sürücü Kursu kursiyerlerini  hiçbir zaman bir müşteri olarak görmedi. Tüm kursiyerleri her zaman bir öğrenci oldu. Eğitimde kalite anlayışıyla düzenledikleri kurslarda öğrencilerinden  en iyi verimi almalarını sağladı.Adana’ki sürücü kursları arasında %90 oranla en çok tavsiye edilen sürücü kursu olma özelliğini elinde bulunduruyor.  Cem Sürücü Kursuna kayıt yaptıran kursiyerler ise ilçelerden bile tek bir toplu taşıma  aracı ile kolayca ulaşımını sağlayabiliyor.

 

Hizmette sınır tanımayan örnek Sürücü Kurslarından biri olan  Cem Sürücü Kursu ; 30  yıla aşkın tecrübe ve kaliteli  eğitimiyle , nesilden nesile sürücü adaylarına hizmet veriyor.

 

BİLGİ VE TECRÜBESİYLE FARKINI EĞİTİMLE ORTAYA KOYUYORLAR

 

İş dünyasındaki bilgi ve tecrübesiyle farkını htiren  İlker Özdiker ve 3 çocuk annesi olan Ahsen Özdiker   çocukları biraz büyütünce evde oturmak yerine üreten çalışan ekonomiye katkı koyan bir anlayışla eşiyle birlikte çalışmaya başladı.  CEM SÜRÜCÜ KURSU’na kadın eli değdiği o kadar belli oluyor ki sevk idareyi yapan  Ahsen Özdiker ve eşi İlker Özdiken tam bir uyum içinde başarıya odaklanmışlar.

 

KADININ GÜCÜ YETNEKLERİYLE CEM SÜRÜCÜ KURSUNDA ÖN PLANA ÇIKIYOR

Kadınlarımıza örnek olmaya devam  eden Ahsen Özdiker, Aynı zamanda iyi bir economist. Bilgi ve tecrübesini Cem Sürücü Kursunda kadının gücü ve yeteneklerinin ön plana çıkartıyor.3 çocuk annesi olan Ahsen Özdiker’e  çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

UZMAN EĞİTİM KADROSUYLA KALİTELİ EĞİTİMDE  SINIR TANIMIYORLAR

Adana’da yılların trafik deneyimi ve birikimini sürücü adayları ile cem sürücü kursu olarak trafik paylaşarak, trafik kazalarının en aza düşürme yolunda ilerleyen

Adana Cem Sürücü Kursu, amacına uygun eğitimin verilmesi dahilinde trafik kazalarının en aza indirebileceğini ve ölümlerin de minimum seviyelere düşürülebileceğine inanarak çalışıyor. Trafik kazalarının büyük bölümünün eğitimsizlikten kaynaklandığına inanan ; kaliteli eğimin adresi olan Adana Cem Sürücü Kursu siz sürücü adaylarına, değişen sınav sistemi ve teknolojiyi benimseyerek uzman eğitmen kadrosu ile sürücü eğitimi veriyor. Uzman kadrosu, kaliteli eğitim anlayışıyla yoluna devam eden Cem Sürücü Kursu’nda  bilgi ve tecrübesiyle sürücü belgesi almak için kayıtı yaptıracak olan kişilere tavsiyelerde bulunan İlker ve Ahsen Özdiker, “1989 yılında çıktığımız bu yolda her zaman birinci ilkemiz “eğitim” oldu. Siz değerli kursiyerlerimizi hiçbir zaman bir müşteri olarak görmedik. Tüm kursiyerlerimiz her zaman bizler için bir öğrenci oldu.Eğitimde kalite anlayışıyla düzenlediğimiz kurslarımızda öğrencilerimizin en iyi verimi almalarını sağladık. Kursumuz Adana’ki sürücü kursları arasında %90 oranla en çok tavsiye edilen sürücü kursu olduk.” Dedi.

“DOĞRU TERCİH ÇOK AMA ÇOIK ÖNEMLİDİR”

“Şehrimizde onlarca farklı kurs bulunurken bunlar arasından en doğru seçimi yapmak son derece önemlidir.” Diyen İlker ve Ahsen Özdiker,”Doğru seçimi yapmak için dikkat edilmesi  gereken etkenlerin başında ise kursun  başarısı ilk sırada gelir. Kurslara katılan kişilerin tamamı ehliyet almak amacıyla bu kurslara katılıyor. Bu sebeple de kursun başarı oranı son derece önemli. Kursun yakaladığı başarı oranı bünyesinde çalıştırdığı eğitmenlerin kalitesi konusunda sizlere bilgi sunabilir. Ayrıca ; Ehliyet sınavlarının en önemli aşaması hiç kuşkusuz direksiyon sınavları. Birçok insan testleri başarılı bir şekilde geçmesine rağmen direksiyon sınavlarında takılıyor. Bu sebeple de kursların direksiyon eğitiminin süresi çok önemli. Ne kadar fazla eğitim süresi olursa iyi bir şekilde öğrenme şansınız da o kadar artar.” Diye konuştular. Özdiker çiftine ve Cem Sürücü kursu ailesine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

ADRES

Tepebağ Mh. 27003 Sk. Bakır İşh. No:1 İç kapı 501 Seyhan / ADANA

TELEFON

(0322) 351 50 56

EMAIL

info@cemsurucukursu.com

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.