DYP Adana’da Erhan Erdoğan dönemi

Sevilen ve sayılan iş adamı Erhan Erdoğan DYP Adana İl Başkanlığı görevine atandı.

Siyaset Yayın: 09 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 09.03.2020 08:19:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2262 okunma
Google News

Doğru Yol Partisi Adana İl Başkanlığı  görevine ;  DYP Genel Başkanı Çetin Açıkgöz ve Genel Merkez Yönetimi tarafından Ankara Uluslararası Yatırım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İş adamı Erhan Erdoğan atandı.

SOYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

DYP Genel Başkanı Çetin Açıkgöz ve Genel Merkez Yönetimi  tarafından  Adana İl Başkanlığı görevine atanan Erhan Erdoğan, sosyal medya hesabından   yaptığı açıklamasında , “Adana Doğru Yol Partisi İl Başkanlık Görevini bana layık gören Genel Başkanımız Çetin Açıkgöz ve Genel Merkez Yönetimine Teşekkür ediyor selam ve saygılarımı sunuyorum.Devletimiz ve milletimize hayırlı olsun.” Görüşlerine yer verdi.

“ADANA’NIN KALKINMASI İÇİN DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ”

 Önder İş Dünyası Sanayici ve İşadamları Derneği Adana Şube Başkanlığı görevinin yanı sıra DYP Adana İl Başkanlığı görevine atanan  Erhan Erdoğan, “Derdimiz Adana, davamız Adana. Adana’nın her yönden kalkınması için  daha çok çalışacağız. Bireysel hesapların yapıldığı ve kısırdöngülerin yaşandığı Adana’da daha toplumsal projeler gerçekleştireceğiz. Adana’nın her yönden gelişip kalkınması için elimizden gelen desteği vereceğiz ve gereken gayreti göstereceğiz. ” diye konuştu.

“ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAĞIZ”

Adana’nın  kalkınması noktasında  herkesin üzerine düşen görevi  yapması gerektiğini ifade eden Erhan Erdoğan, “ Adana, son yıllarda ekonomik ve kalkınmışlık bakımından geriye gidiyor. Herkes işini yapıyorsa Adana neden geriye gidiyor?. İnsanlar neden mutlu değil?. Adana neden parçalanmış bir görüntü sergiliyor?. İşte DYP  olarak bu soruların hepsine biz çözüm yolu bulacağız. Adana’yı projelerimizle kalkındıracağız.” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.