DURDU MEHMET GİRGEÇ : “SEYHAN’DA YETKİYE KOŞUYOR, EĞİTİM CAMİAMIZI SENDİKAMIZA ÜYE OLMAYA DAVET EDİYORUZ!”

Eğitim Yayın: 18 Ekim 2022 - Salı - Güncelleme: 18.10.2022 07:19:39
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
143 okunma
Google News

Türkiye Kamu Sen Adana İl Temsilcisi ve Tür Eğitim Sen Adana 1 No’lu Şube Başkanı Durdu Mehmet Girgeç, Seyhan İlçesinde yetkiye koştuklarına dikkat çekerek eğitim camiasını üye olmaya davet etti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabında açıklamada bulunan Durdu Mehmet Girgeç, açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

 

“Zayıf lider, haberciyi suçlar, sorunları egolarına bir tehdit olarak görür. Güçlü lider, haberciye teşekkür eder, sorunları misyonlarına yönelik tehdit olarak görür. Büyük lider ise haberciyi teşvik eder, sorunları gündeme getirmeyi vizyon ve cesaret eylemi olarak görür.

Sorunları ya da sorun olarak gördüklerini iyi niyetle gündeme getirenlere teşekkür ederiz. Sorun varsa birlikte çözeceğiz, sıkıntı varsa birlikte aşacağız, bazen dönüp aynaya bakacağız; aynayı ayna yapıp aynayı kendimizin zorladığının farkına varacağız. Aynadaki sır bizsek; aynanın sırlanma sebeplerini de yine kendimizde arayacağız.Polemiklere girmeden, kaos ortamı oluşturmamak adına dün neredeysek; bugün de oradayız diyeceğiz. Dün nasıl birlikte başardıysak; bugün de yarınlarda da birlikte başaracağımıza iman edeceğiz. Devletimize, aziz milletimize ve Türk memuruna dün nasıl hizmet ettiysek yarınlarda da öyle hizmet edeceğimizden şüphe duymayacağız.

Sosyal medyadan medet ummayacağız, sosyal medyanın dehlizlerinde, dipsiz derinliklerinde davaya yön verme gayreti taşımayacağız, böyle bir yöntemle hak müdafaası yaptığımızı iddia etmeyeceğiz; samimi olmayan dil kullanmayacağız, eleştiriden ziyade yıpratmayı hedef almayacağız.

Nefer olmayı kabullenip zaferin ganimetlerinden ziyade seferin zahmetlerinden sorumlu olanların en küçük sıkıntıda ya sıkıntı gördükleri anda sorumlu aramak yerine sorunu çözme gayretini birlikte değerlendireceğiz. Tüm bu süreci birlikte takip edeceğiz.

Sesin çığlığa dönüştüğü yegâne yapı olan, gerektiği yerde gerekeni yapma sorumluluğundan geri adım atmayan, sendikal çizgisinden taviz vermeyen Türk Eğitim-Sen’in; hedefleriyle, ilkeleriyle, tertemiz kadrosuyla, dik ve onurlu duruşuyla eğitim camiasının tek umudu olduğunu unutmayacağız.

Çukurova’dan sonra Seyhan’da da yetkiye çok yakınız! “Sevdamız Türkiye, adım adım yetkiye!” diyerek 2023’e girmeden Seyhan ilçemizde yetkiyi alacağımıza inanıyoruz. Herkes emin ve müsterih olsun ki birlikte başardık; birlikte başarmaya da devam edeceğiz. Gümbür gümbür geliyoruz!”

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.