DURDU MEHMET GİRGEÇ : “ADANA'DA; 8358 ÜYEMİZLE "TÜRK EĞİTİM-SEN TÜRKİYE'DİR!" DEMEYE DEVAM EDİYORUZ! “

2022 yılı yetki dönemine ilişkin açıklamalarda bulunan Durdu Mehmet Girgeç, “Haksız eleştirilere maruz kalsak da haksızlık yapmadık, eleştiri ile hakareti birbirine karıştıranların seviyelerine inmedik, onları hiçbir zaman muhatap da almadık.” Dedi.

Eğitim Yayın: 23 Mayıs 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 23.05.2022 23:36:25
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
192 okunma
Google News

Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç, yetki dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bir yetki döneminin  daha sona erdiğine dikkat çeken Durdu Mehmet Girgeç,  “Kongrelerimizi tamamlayıp alanlara çıktığımız 2022 yılı yetki döneminde gecesini gündüzüne katan Şube yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, İlçe Temsilciliklerimizde ve Kadın Komisyonlarımızda görev alarak büyük bir adanmışlık ve inançla emek veren bütün dava arkadaşlarımıza, dik duruşuyla tarih yazan İşyeri temsilcilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Türk Eğitim-Sen’in her kademesinde görev almakta olan bütün emektarlarımız adeta tarih yazmaya devam etmektedirler. Gün gelip yaşanılanlar kaleme alındığında bugünlerin tarihini yazanlar, bu büyük ailenin her bir ferdinden, bütün dava arkadaşlarımızdan övgü ve takdirle bahsedeceklerdir. Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun. “ dedi.

“ONURLU MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

Adana’da, eğitim iş kolunda mutabakat sayılarına göre 2022 yılında 710 üye artışı göstererek ilkeli ve onurlu mücadelelerine  yeni arkadaşlarla merhaba dediklerini hatırlatan Durdu Mehmet Girgeç,  “Haksız eleştirilere maruz kalsak da haksızlık yapmadık, eleştiri ile hakareti birbirine karıştıranların seviyelerine inmedik, onları hiçbir zaman muhatap da almadık.Hürriyetin olmadığı yerde şahsiyetin olmayacağını; şahsiyetin korunamadığında ise hürriyetin tamamen kaybedileceğini hiç unutmadık, camiamız için hür irade milli tercih olduk. Hürriyetçilik ile şahsiyetçiliği ayrı ayrı değil “Hürriyetçilik ve Şahsiyetçilik” olarak ilke edinip yolumuzdan dönmedik, hedefimizden sapmadık. Tüm bu süreçte Türk Eğitim-Sen Bayrağını yere düşürmeyip daha da yükselten ve gücümüze güç katan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bize böylesine yol ve dava arkadaşları nasip eden Rabbimize hamdolsun. Yineliyorum: Bir olmaya, diri olmaya ve birlikte başarmaya söz verdik; birlikte başaracağız!” diye konuştu.

“EĞİTİM CAMİASININ ÜZERİNE SERPİLMİŞ MAKAM ZİHNİYETİNİ YIKMAK İÇİN KARARLI YÜRÜYÜŞÜMÜZE DEVAM EDECEĞİZ”

Eğitim camiasının üzerine serpilmiş makam zihniyetini yıkmak için kararlı yürüyüşüne emin adımlarla Türk Eğitim-Sen, daha mutlu ve daha huzurlu bir eğitim camiası için mücadelesine devam edeceğini  ifade eden Durdu Mehmet Girgeç,  “ Haksızlığın, adam kayırmanın, hukuksuzluğun da karşısında cesaretle ve kararlılıkla durmayı sürdürerek ilkeli yürüyüşünden geri adım atmayacaktır. Milli bir sivil toplum kuruluşu olarak Türk milletinin sesi ve tercümanı olan Türk Eğitim-Sen bu yürüyüşte kararlıdır. Çünkü Türk Eğitim Sen; Türkiye’dir.  “şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.