DURAK AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Türkiye’nin en önemli siyasetçilerinden Adana Eski Milletvekili Veli Andaç Durak son yolculuğuna göz yaşları arasında dualarla uğurlandı.

Yaşam Yayın: 01 Ekim 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 01.10.2022 02:25:23
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
788 okunma
Google News

TBMM 19. ve 20. Dönem DYP Adana Milletvekili Veli Andaç Durak hayatını kaybetti. Bir süredir tedavi görmekte olan Durak 82 yaşındaydı. Adana Büyükşehir Eski Belediye Başkanı Aytaç Durak’ın kardeşi ve Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili , Seyhan ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Sertaç Durak’ın  babası olan merhum Andaç Durak’ın cenazesi dün Cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kabasakal mezarlığında toprağa verildi.

 

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK TAZİYE MESAJI  YAYINLADI

 Merhum Veli Andaç Durak’ın vefat haberinin alınması üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, taziye mesajı yayınladı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından baş sağlığı mesajı paylaşarak, "19 ve 20. dönem Adana Milletvekili Veli Andaç Durak’a Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.

SON  YOLCULUĞUNA SEVENLERİ GÖZ YAŞLARI VE DUALARLA UĞURLADI

Adana başta olmak üzere Türkiye’de sevilen ve sayılan Veli Andaç Durak, son yolculuğuna Kabasakal Mezarlığında  Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında göz yaşları arasında uğurlandı. Merhum Veli Andaç Durak’ı son yolculuğuna Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Aytaç Durak başta olmak üzere Durak ailesinin fertleri,  Adana Valisi Dr. Süleyman Elban, Adana Büyükşehir Eski Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Karaisalı Belediye Başkanı Saadetin Aslan , Karaisalı Belediye Başkan Vekili Abdullah Kaçar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, AK Parti Adana Milletvekilleri Ahmet Zenbelci, CHP Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, CHP Adana Eski Milletvekili Hulusi Güvel, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Deva Partisi Adana İl Başkanı Sadulllah Kısacık, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, aynı dönem birlikte siyaset yapan eski Milletvekili Mustafa Küpeli, DYP il eski Başkanları, Büyükşehir Belediyesi eski ve yeni dönem bürokratları, Belediye Meclis Üyeleri, siyaset, iş ve spor camiasından çok sayıda kişi katıldı. YETİŞ HABERCİ Gazetesi ailesi olarak merhuma Allahtan rahmet ; kederli ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

VELİ ANDAÇ DURAK KİMDİR?

Veli Andaç Durak, 1940 yılında Adana'nın Karaisalı ilçesinde dünyaya iki çocuk babasıdır. Adana Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Aytaç Durak'ın kardeşidir.geldi.İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi. YSE 6. Bölge Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şefliği, Adana Beden Terbiyesi Gençlik ve Spor Bölge Müdürlüğü, XIX., XX. Dönem Adana Milletvekilliği ile TBMM Başkanlık Divanı İdare Amirliği yaptı.  Evli ve iki çocuk babasıdır. Adana Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Aytaç Durak'ın kardeşidir.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.